Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahaha lord
https://www.youtube.com/watch?v=3nl7ttcHQIg
padaj krv ti jebem
Možda jedna od najvažnijih stvari: Sve opraštamo. ali uspeh nikada.
игром случаја говорим њиховим језиком и најбитнија ствар је на који начин им се представи рат рецимо ако им представиш приштину као нексус из ког се споунују шиптари скочиће заинтересованост бар за 23,7% још кад им распоредиш роле рецимо санитет ви сте хилери пјешадија ви ћете да фленкате у тимфајту итд итд
Hahaha i ako zapališ u sred prištine onaj ogroman bilbord ibrahima rugove anlokuješ Scarfman achievment.
ахаха наслов у информеру "ТАЧИ: МУЂА И ЋАЛЕ СУ КРИНЏИ - ПОЧЕЛО ЈЕ"
Preševo je last dungeon
Nemojte da je moja zadnja na ovoj temi
Šta nije u redu s mudžosima, mi smo bar nebeski narod koji ima Teslu, Pupina i Noloa, oni imaju samo Edina Džeku i Plidua
Nikom nikad nisam reko da je srbin Edin Dzeko
Ko god da je taj Edin Dzeko a zvuci kao neki predstavnik Bosne na Evroviziji ne znam kako se moze porediti sa Teslom.
Hahaha ma niko sa Teslom žimiti, a posebno ne jedan predstavnik na Evroviziji
Pa ne mogu se porediti, Tesla nije čak ni znao igrati fudbal uopšte
Džeko 1:0 Tesla
Neko je vukao paralelu Njemačka vs Srbija tj Nemci i Srbi
Sad će Boh veliki da napiše par reči.
Srbi su govna i ne samo Srbi Balkan je u pitanju i taj mentalitet a Nemci su stoka.
Ako mene pitate bolje nam je zapalo Ostroga mi
Budem ja u Minhenu od 10 do 20 dana godišnje i to je koliko sam skapirao stari deo gde su rodjeni Nemci, nema Turaka ni crnaca ni kurca mojega, par porodica Hrvata, ovi moji i to je to.
E sad.
Menjao sam doktoru Njemcu sijalicu jer su mu kleme spojile, istopila se izolacija izgorela sijalica i izbio osigurac.
7 minuta posla ajde 10 a on me smatrao Teslom lično kad sam završio i davao mi sto evra. Ja kažem ovoj prevedi mu da kuća časti jer su bili ok vojska kad su nas okupirali i odem. Na taj čap su, ne znaju da čačkaju bilo šta osim za šta su se školovali što ima i dobre i loše stvari jebi ga
A drugo, ova je medicinska sestra, negovateljica i sad povraćala je prvih 4 meseca posla jer ode u stan da pusti infuziju žena presvlači muža koji se usrao i rukama zavuče mu ruku u dupe i rascep golim rukama povadi govna i šljisne u sudoperi. Ona govna kaplju po kući ona gazi posle po tome raznosi, ima naslaga ko zna od kada itd, kučići seru i pišaju gde oće po kući i to.
Moja prababa u 85 godina štirkala sama svoju posteljinu i koru od jabuka stavljana na plotnu da joj miriše soba ko apoteka, gospođa jedna bila 1917.
Sa terase sam gledao porodicu, otac maika i dva sina Nemaca koji se kupaju u bazenu u dvorištu goli prelagano. Ja zovem ovu dođi da vidiš saće da se jebu haha kaže pomeri se molim te to su joj sinovi stalno se kupaju goli, večeraju goli na terasi svojoj sa sve svećama itd. Sinoci imaju po 20-22 ona 45 tipa i muž joj 50. Stoka druže stoka.
Zaboravio sam a imao sam još nešto da napišem
Mi smo i neradnici i oćemo da izjebemo čoveka i da ukrademo govna smo al se posle 3 godine života ne kupamo s majkama rođeni tako da smo ako mene pitate lepše prošli.
Zaključavaj jbg
Ni ja ne volim Nemce i ne shvatam preterano drkanje na njih ovde.Drzava im funkcionise odlicno i dobri su u biznisu i to,ali stalno su nekako ozbiljni,jezivi,neharizmaticni i mnogo im je ruzan jezik.
Ko da skupljaju slajm dok pricaju.
Majne urleh haben ghaben ajde makni mi se majmuncino nemoj da mi povratis ovde.
Hahaha Bohore jebote dan.