Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мирољуб са овим пратиоцима и апостолима по разним местима дође као лајт верзија Џозефа Сида из задњег Фар Краја....
Ал' да, ваљало би да заврши у затвору, мада не знам како их до сада нису хапсили због лажног представљања и тако тога.... Исто као и антиваксере јебене....
U tvorza bato
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/saznajemo-tuzilastvo-otvara-istragu-protiv-miroljuba-petrovica-zbog-nadrilekarstva/jcxvqvb
Aps, aps, aps, aps...
De je Mali Mujo da puši qrca?
Procitao 7 strana ove teme i naravno zazalio. Mujo je opet prejaka debilcina,u kognitivnom deficitu jebenom ne ume da povezuje pojmove.Napise mu neko clan zakona,zasto je kaznjivo nadrilekarstvo, pise u clanku kako im je nudio boravak u centru za 120 evra dan (da ne kazem njegovoj bolnici),svoje tinkture sta god to bilo prodavao isto.
Zakljucak bosanca je savet nije isto sto i nadrilekastvo.
U zivotu sam samo par puta video kosmičku pravdu i ovo je jedan od tih događaja. Jedenje govana godinama o moralu, o 555-333, o bam bam bam i eto ti sad.
Ne jos zapato, nije ovog stigla pravda jos
Karma is a bitch Zapata. :)
Jedan kolega radio pod temperaturom prošle nedelje, drugi ga podjebavao da je spreman za popa, e danas je on otišo da mu buše bulju injekcijama, a ovaj što je sad ozdravio njega podjebava preko SMS-a.
Ovo je naravno sve čisto dobronamerno zezanje među ortacima, ali postoji taj neki princip izgleda.
Ja ne znam zasto masa podrzava budalu koja bi preimenovala klubove u fk cetnik i fk kokarda, uveo serijat, zabranio da mladi sami biraju partnere, zabranio rostilj zbog benzopirena, oduzeo zenama prava, ukinuo skole (i napravio od buducih generacija kromanjonce) i pozenio vas sa albankama
Stići će.
Inace suceljavanje miroljuba i sestre tog mucenika,gostovanje njegovo po televizijama,rasprava sa nekom doktorkom je nesto najbednije sto sam video u ovom kurcu od drzave.
Žalosno je što je neko morao da umre, ali ovom leskovačkom ciganju je odzvonilo, čak i ako pravosuđe demonstrira svoju poslovičnu sporost završio je karijeru. Mediji koji su ga do juče gurali i vodali ko mečku okolo sada će da se okenu protiv njega da sebe operu.
Iskreno se nadam da će da fasuje aps što duže moguće i da će ostati bez svega što je stekao od kad ga je usrala ta neka popularnost.
Kriva je sestra, kriv je možda donekle i sam taj dečko, ali oni su svoju lakovernost preskupo već platili. A ovo đubre tek treba da plati.
Pa pazi, doktori moraju da zaprljaju rukave i ulaze u debate sa ovim debilima. Ne sme to da im bude ispod časti. Jer ako odbiješ... pička si, služis farmaceutskim kućama, truješ narod. Ovako uletiš, argumentima ga pobiješ i usekneš rađanje jedno 100 antivaksera po gostovanju
Anti vaxeri su mila majka prema novom pokretu protiv svega sto ima živu od toplomjera do ajkula
https://www.youtube.com/watch?v=kCtC0jj8HCQ
Hahahahaha ali brani se istom argumentacijom ko Mali Mujan. Ja samo reko, poslušali me jbg...
APS!
APS!
APS!
APS!
APS!
APS!
Od prvog klipa Miroljubovog kod Tše imao sam dilemu: ili je mučki prevarant, ili osoba sa sumanutim idejama koja veruje u sve to. I nikad je nisam bio razrešio
Sada kada vidim kako se ljigavo i panično pere i vadi... sve mi je jasno.
#maksimalnih12godinarobijezaMiroljuba
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Па готово увек су преваранти.... Некако Фајгељ фали у овом колажу марићевско-тешановићевских ликова....
Pre nego sto me napadnete,ne branim ga,mislim da je iskoristio glupost i lakovernost tih ljudi u jako teskoj situaciji.
ALI
Ipak se radi o lecenju raka,od kojeg umire 99 posto ljudi kada ga zahvate i taj covek nije imao neke velike sanse svejedno i da se zvanicnom medicinom lecio.
Svakako, ali niko nije dao navode u kom stadijumu je bila bolest, mozemo samo da nagadjamo
Ne verujem da je ikada rekao da moze 100 posto izleciti rak,to hocu reci.