Sudnica: Zakon vs. Miroljub Petrović

1. Ово?

У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало

2. Односи међу самим ауторима су интригантни:због великих разлика у погледу хумора, често се дешава да аутори ауторе који хумор виде као нешто детињасто, називају "дауновцем", као пример се најчешће наводи аутор под надимком "Расни". Вукајлијашки "даунизам" је једна од главних тема расправе међу ауторима.

Због спекулација да се на овом интернет сајту организују илегална окупљања с циљем да се новопридошли аутори увуку у лоше друштво, те почну да користе опојну мароуану, администратор под псеудонимом ''Кајзен'' одлази у Зимбабве 12. априла 2014. и од тада му се губи сваки траг. Сајтом настављају да управљају припадници организације ''Подигнимо ступове'', због чега долази до изузетног незадовољства међу члановима ове хумористичке заједнице. Постоји сумња да ће организација ''Хакс Мод Тим'' ускоро преузети вођство. Уколико дође до тога, верује се да ће ''Вукајлија'' постати обећана земља.

3. Jahah to gore brate hvala ti do neba

4. Међутим, данас је Вукајлија позната по Радету Лацковићу који је Бог, и по Пантели10 који је начи кома са кумом Декијем, а Жигела неверуе. Ктитори су муда на Вукајлији, њима нико ништа не може, они су јачи и од судбине. Модови, начичемо вас у граду и тући ћемо вас мокром чарапом

5. I ili menjaj avatar il daj da ti promenim nick kad god te vidim ja krenem da ti psujem majku mislim da si Bolja ne znam je l vas još ko meša osim mene al jezivo je

6. Хахахаха свако тако. Мене су пар пута тако оклеветали.

7. Taj je ok, ima više bele boje

8. А можеш свим измјенама да приступиш у вези Вукајлије на Википедији. Ове сам прве нашао. Хахаха.

9. Tražio sam i sam al sam preleteo s telefona na brzinu i kurac

10. Ja sam do sada mislio da su Badvajzer i Berlouz ista osoba LOL a razmenio sam mnogo reci sa njim/njima i sad nemam pojma sa kim sam pricao.

11. Ja sam razmenio mnogo reči...
    Registrovao se juče haha
    Sry lepi bio je zicer

12. Kako je ovaj uspeo da promeni nadimak

13. Отприлике ви сте једни од њих 20. Хаха.

14. Чак сам ја мислио да сам писао оно што је он писао.
    Уђем на чет и помислим: "Јеботе када сам ја ово написао."

15. Svaki neko nalog ima opciju za promenu nadimka.

16. ŠTO ME SADA TRAŽIŠ PORED NJIH TOLIKO GDE SI BILA KAD SAM BIO NEKO

17. Легендарни аутор Неко.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.