ULICA!!!!!

  1. A jbt ovde ne vredi nista pisati, ako na svakih deset minuta neko dodje I napise "a da li ulicna skola znaci dva lika koja ceo zivot sede na klupi I mrste se likovima?"

    Pa rekoh da svi istu priču furaju, samo ja ono što vi zovete uličnim iskustvom zovem životnim iskustvom, a ne uličnim.

  2. Ja npr za 8 godina koliko sam na sajtu nisam zakačio i ne sećam se "autoriteta Džimija i Frenki Delevre" a ti za 14 dana jesi?
    Da li pomisliš da si jebeni retard ako moraš da dolaziš sa duplih na vukajliju a tu si 8+ godina?
    Da li je normalno da ja ili bilo ko drugi ko vidi ovo tvoje prosipanje sa duplog lepo te naduva kurcem i da nikada ne stekneš gram poštovanja ili ne daj bože autoritarnosti? O da.

  3. Jebeni Kavaj hahaha

  4. Jao ae blejacu ovde jos 8 godina da bih ostavio komentar, ae pali jebeno

  5. Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je dandara koja mi preti nego po tome koliku svetinju branim

  6. Nisam ti rekao šta da radiš bole me kurci

  7. Izneo sam svoje mišljenje, postavio neka pitanja i to je to

  8. Pa nit mi je ovo dupli, nit me boli kurac za postovanje na vukajliji jebenoj, osetio sam potrebu da napisem post na temi, razvila se rasprava neka nerealna, šizenje neko i ludila

  9. A vrti se ista prica od prve strane u krug, kavaj je najobjektivnije objasnio, ovaj houltu samo bustuje sebi ego stalnim potenciranjem da je prosao ulicu, cim moras nesto da ponavljas stalno da jesi, znaci da nisi, provaljen si momcino

  10. da li taj ulicni zivot i vaspitanje podrazumeva odredjen nacin zivota, muzika koja se slusa, oblacenje i slicno?

  11. Naravno, er maks i gengsta rep

  12. Kavaj
    Pa nit mi je ovo dupli, nit me boli kurac za postovanje na vukajliji jebenoj, osetio sam potrebu da napisem post na temi, razvila se rasprava neka nerealna, šizenje neko i ludila

    Pa ajde onda kad ti se piše dočaraj mi molim te kakvi su to bili Džimi i Frenki a kakvi smo to mi pod njima. Evo ja ne znam.

  13. Dobio dandaru pre slikanja.

  14. Laganica je kad si Thinker Iluzija Most ili Kavaj ili kako god, što možeš kao slina obrisana o dno stolice da ostaviš traga a da si nebitan. Forum ne praktikujem par meseci baš zbog toga što masa slina skorelih se pojavila. Smetaju, nemaju težinu a kevću okolo kao šakali - štetočine.

  15. Ajde bre ne napinji me, kao isledjujes me tu nesto haha, kao da nije bilo strahopostovanja ovde prema nekim internet autoritetima. Znas i ti to, nego mislis da sam dupli, ili da sam otkrio vukajliju prekjuce, pa sad kao zauzimas neki "ne seri kad nisi ni bio tu" stav

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.