ULICA!!!!!

1. Nikoga ja nisam vređao.

2. Cekaj neko ko pet godina boravi u Krajini dok mu se cale bori, posle ode sam na Kosovo da brani to isto Kosovo je izdajnik?
    Aj neka mi neko ovo objasni, sta kako, kakve su ovo logicke kaskade ne kapiram

3. prilozi za recnik ulicne skole:

- Alo? Kazi
    - Imam neku kombinaciju
    - baki

4. Sojin_komadić
    Cekaj neko ko pet godina boravi u Krajini dok mu se cale bori, posle ode sam na Kosovo da brani to isto Kosovo je izdajnik?
    Aj neka mi neko ovo objasni, sta kako, kakve su ovo logicke kaskade ne kapiram

Gde sam i koga nazvao izdajnikom? Oduvek sam bio u zabludi uzroka i posledice. Da li ste glupi zato što ste nepismeni ili ste nepismeni zato što ste glupi?

5. Da. U pravu si. Rekao si zupcanik izdaje.

6. Da, u pravu sam.

7. deku kako ja sad da udjem u neku raspravu sa tobom (nije da mi se prica o ratu i slobi i ostalim bedastocama) kad znam da si kovrdzavi kepec jos si uz to i ganfer, reci ti meni kako ja tebe da uzmem za ozbiljno lol

da ne spominjem vredjanje familije preko interneta haha kakav lejm covece, dva dandare za tebe min

8. негде из далека чују се дандаре

9. Zliko
    deku kako ja sad da udjem u neku raspravu sa tobom (nije da mi se prica o ratu i slobi i ostalim bedastocama) kad znam da si kovrdzavi kepec jos si uz to i ganfer, reci ti meni kako ja tebe da uzmem za ozbiljno lol

da ne spominjem vredjanje familije preko interneta haha kakav lejm covece, dva dandare za tebe min

pa za početak me nemoj uzeti za ozbiljno ako ti je lakše

10. Neću ti ja govoriti šta da radiš kako i sa kim prestani da isijavaš taj mentalitet podguzne muve i bar na netu zamisli da imaš kičmu.

11. Pa ono pretnje smrcu i jebanje keve bez razloga, nisi bas prijatan sagovornik xd

12. Trebalo bi da znaci "jedi spermu" ako me gugl nije zajebo

13. I prestani da tražiš odobrenje od random ciganskih kovrdžavih midžeta po netu.

14. Pa ti neces moci rodjenom detetu da kazes sta i kako da radi imas 170 i 70 kg, tuci ce te vec sa 14 god jer ste vi romi poznati po porodicnom nasilju haha

15. Pa to je znano takvi su cigani.

16. obozavam ove visina+tezina uvrede.
    ne znam dal je to maestro prvi uveo ali me odusevljava, jer sam to tek od skoro vidio da ljudi zapravo koriste.

17. msm deki kao cigansko govance uopste ne iziskuje vece pakovanje ali to ga ne cini manje vrijednim cigom.

18. Pazi ovu istinitu priču:
    Mom tati je Martić obećao da Gospić neće pasti i on se borio protiv ustaša. Mog tatu je Martić slagao i posle 3 dana je Gospić pao. Posle četiri godini kako je moj tata dokazani glupak ja kao njegov naslednik glupak sam pod istim tim Martićem otišao da branim Kosovo.

19. obozavam ove visina+tezina uvrede.

Haha i ja. Znaju vukajlijasi da se na visinu ne moze uticati pa namjerno tu udaraju haha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.