Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
deki zupcanik izdaje
Hahah pa primaju se ljudi na te macho uvrede, pa ih zato koristim. Mislim bolje nego da vredjam keve ko u osmom razredu xd
Plidu, dal mozemo onda zene (kad bi ih bilo na sajtu osim Soje) da vridjamo kombom tipa 160-80 npr? 170-90?
msm deki kao cigansko govance uopste ne iziskuje vece pakovanje ali to ga ne cini manje vrijednim cigom.
Upravo tako, potencirati cigi da je sitan je elementarno nepoznavanje ulice™, znano je da su cigići jaki u čoporu, bitna je sloga a ne jedinka. Dok vi sa Dinare Bogu hvala sve kršne junačine sa 4s ljubi vas majka.
nisam ja sa dinare pupu
nisam ni krsan uklapam se u ovaj Zlikov kombo 170-70 recimo mozda
Deku brt nije moglo da se bira da li ces da ratujes ili ne, sem ako si beskicmenjak, kao sto ni ti nisi mogao da biras romsku krv ili visinu i sl.
Nisam tebi ni rekao već Zliko-u
Deku brt nije moglo da se bira da li ces da ratujes ili ne, sem ako si beskicmenjak, kao sto ni ti nisi mogao da biras romsku krv ili visinu i sl.
Marva i ne treba da ima pravo biranja tu se slažemo.
Drva se slazu deku
Mada ti i nisi daleko od balvana
nisam ni krsan uklapam se u ovaj Zlikov kombo 170-70 recimo mozda
Crmničanin?
@Zliko
Pa nisam xD
XD
Nemoj da zaboraviš da plačeš kod moderatora da ti je cigan na forumu psovao sve što pred spavanje trlja pičku.
Pa ja i ne znam ko su moderatori sem autora kosmopolita posto vidim da ju stalno ganjaju po forumu xd
Pa internet je ovo, vredjaj slobodno sta sad
Ja te boga mi nisam vređao.
Solidno tiltuješ, Zliko, jel to od domobranskih granata
https://instaud.io/3kzO
crnogorac eksli
stvarno treba da postoji ban za duple koji napinju i dosadni su ovaj del piero da li je ista zanimljivo napisao do sad jebes mi mater