Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Haha zaboravih koji je lik deku kad je nenadrkan xD
nemam nista protiv tebe i ne zelim da te vredjam samo te pristojno molim odjebi bar na nekoliko dana nikoga nije briga sta pises del piro
Crmničanin?
crnogorac eksli
Ma znam da si crnogorac, jbt znam te 8 godina, pitam te jesi li iz Crmnice. Tu sam ti ja u Baru, svaki drugi dan sam ti put Podgorice...
ma kakvi, iz Berana sam.
sta ces dolje, jadan?
Radim jbg
Imam ti figuranta iz Berana, Vukićević Bojan.
Bob Rok maksimalno napinje, ako može jedan ban za njega, ionako mu je 649 nalog i napišite mu jebeno da je nepoželjan, valjda ima toliko kulture da se ne vraća tamo gde nije dobrodošao. Mada sumnjam, ali ajde.
Samo jako
bićeš banovan Bobe uskoro, znaš da ja ne lažem, nemoj džaba više praviti naloge koji ti je kurac
Hahaha a kad je dosao samo je tebe i pezosa uvazavao bombass
Jos pez da mu kaze bobe idi i ne vracaj se i odmah da se rokne
O težini tvojih reči dovoljno govori jedno 746 spektakularnih trajnih odlazaka sa sajta... svaki put kad te neko ispoliva spermom ovde, ti se kao zauvek izloguješ i onda posle dva meseca onako stidljivo počneš da promaljaš njuškicu iz jazbine... posle dve nedelje izađeš ceo iz ormara i kao sve kul, sve normalno, kad sam ja to patetisao o trajnom odlasku, o čemu pričate... i sad treba neko da te uzme za ozbiljno? Liče
I to onako u fazonu "kakav je ovo način, ne poštuje se moj autoritet ovde, zbogom odlazim zauvek" i onda se vratiš iz offaposle deset sekundi i nastaviš da pratiš sajt najnormalnije... kako to da si uvek upućen u sve što se ovde dešavalo za vreme tvojih "odlazaka", spermenko
Mislio sam da se lik urazumio... al ipak nije. Niti će
pa on je odlazio zato sto je trpeo sranja od strane modova bas ga je kosmopolita polivala spermom ubilo se
Jel to "glupane" kao neki profesorski stav prema nama, m
https://vukajlija.com/forum/teme/74327-ulica?strana=8#post_3977663
hahahh
Hahaha pisnuo sam u Hugo Boss pamucne gace, zamisljam bombasa kako proviruje nakon nekog vremena kao "eej evo i mene"
Pa? Braća smo po zajedničkom neprijatelju ovde. Što i dalje ne menja činjenicu da ste ti, Plidu i ZLIKO najdepresivnije pojave ovde, koliko god pljuvanjem po ostalima pokušavaš da skreneš fokus sa sebe
nema par dana na sajtu onu rasprave uzduz i poprijeko preko svih tema haha