Prijava

treba vremena da se postane, dobar, da se ima iskustva, a najviše treba motivacije.
još kad vaša firma prepozna talenat, pa vam nagruva posla za 3 osobe, tako da se na kraju dođe na ono klasično, tim od 20 ljudi, 3 čovea vuku sve, ovih 17 lade jaja i neke dosadne poslove za možda 20% manju plati od ove prve trojice.

gađate se ciframa ko šimpanze govnima, a pritom ne znate uopšte kakvi su realni troškovi života u pomenitim državama.
A i ako hoćete pare, mora budete ova 3 iz priče, koji će da puknu posle par godina.

čiča miča i gotova priča
poz od moje pokojne babe za čika bonbaša koji snajperiše svaku temu.
naručio bi mu pjesmu na radijo AS Šabac, al me mrzi.

Gledao sam.day in life nekog lika sto radi u tviteru u san francisku, ima tako 120 negde plus svake godine ima za potpisivanje 30-40 u kesu, neke deonice firme koje odma proda i plus mesecni bonus 1k, izadje preko 200k...70% ljudi u americi masta o tolikim parama

100k$ u it-ju je relativna stvar.
u dzordziji, karolinama i koloradima je odlicna plata, troskovi nikakvi, kupis kucu sa dve garaze i 5 spavacih soba, vozis chevy kataklizmu i boli te kurac.

u "bay area" (procitati sa karen-naglaskom) je plata sa kojom imas 20 god, delis kucu sa jos 4 programera i vozis tojotu evnuh na posao, ili cak radis tu gde si pa ti i ne treba auto i generalno napolje, u nadi da ce da vam krene startap da ga kupi fejsbuk (sto najverovatnije nece).
u firmama sto placaju ljude da rade, to je plata interna tamo, jer ne mozes da zivis, osim ako neces da vozis svako jutro i vece kroz guzvu 2 sata na posao, da bi ziveo negde gde mozes sa tim novcem.

slicna poredjenja imas i po evropi.

kad smo kod Karen, sta bi bila srpska verzija toga? mogo bi dobar mim da se napravi sa tim tipa naruci biftek - zove kuvara i vlasnika jer nikad nije videla kako neko moze da joj posluzi ovako nepeceno meso, ne znam sta vi pricate, ali ja cu da zovem inspekciju, ovo nije normalno itd.

zamisljam je tako, 40 god, ljuta gospodja. ne izgleda mi uopste ko americka.

ne, previse je izvorno ime. recimo Monika ili tako nesto

Emilija da. Ali ne zamisljam je kao emiliju kao u seriji, pre mi je ovako nesto iz serija:
https://aska.rs/wp-content/uploads/2017/04/radmila-zivkovic-srecni-ljudi.jpg

samo jebem li ga, modernija frizura.

mada nije jebi ga, radmila zivkovic nema tu baksuz facu.

kako se zove ona baba glumica sto joj je unuk (isto programer) ovde na forumu trazio da pisemo peticiju da ona dobije drzavnu penziju

Hahaha Cana fontana gospodja

Ahahahaha glumacki dinar

Svetlana jebeno. Savrseno Karen ime.

Programeri dabogda pomrli. Zasto poznajem 12 devojaka od kojih je svaka primila po 12 kuraca koje su se posle ubacile u ozbiljnu vezu sa 12 programera kojima su to prve jedine i koliko vidim poslednje seksualne partnerke? I zasto su im se one kao provincijalke ubacile na gajbu u Bg i zasto jednom mesecno idu u rodni grad mami i tati i na partiju seksa sa bivsim momcima pitam vas? Ako se neko razume dobro u zene da mi objasni ovaj fenomen

vole kurčinu mora da je

ne, prvo muško pravilo je da se mora udomiti žensko koje je svima izlazilo u susret, obično se nađe najveći debil u društvu i uda se za njega, sad zašto su to uglavnom programeri to je druga stvar

Pa Maestro, brate moj, jedno 90% si sam odgovorio na svoje pitanje.
Jbg neka se ne uvredi niko, ali mnogi od ovih programera i "programera" su nerdovi teški koji ne znaju razliku između lopte i sise jer ni jedno ni drugo nisu uvatili u životu, što kaže Al Bandi.
Pri tom je postalo prilično vogue udati se za programera, ko što su se nekada u vreme socijalizma udavale za inženjere mašinstva.
Žene koje su pred istekom roka trajanja ne mogu više da smotaju nekog vrh frajera jer taj može da jebe neku od 20 godina, ali ovaj mučenik će da bude srećan što je ima, i solventan je finansiki jbg.
Alpha fucks, beta bucks

Ja sam se oženio programerkom, tako da i beta fucks

ako te ne izdržava ne računa se