U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne zato sto nas vole, vec da roba ne ceka na Horgosu dok se pijani Istvan seti da pregleda kamion. Zato i pruga BG - Budimpesta i svi ovi autoputevi sto Vozd kao gradi, jer nas voli i da mi brze stignemo na more.
Najzad sam nasao nekog ko ima vise informacija o Sapcu uzivo, i ovo mi rekla otprilike:
“
Nije los gradic ima tu da vidis Savu i… sta ga znam ima kao setacku zonu i to, lepo je. Al nisam ti ja objektivna da ti kazem nesto lepo posto sam zivela tamo, pa ga ne podnosim kao grad jer je pun debila, pa meni nije lep, pitaj nekog drugog ako bas oces Da ides.
A sto te bas Sabac zanima od svega?
“
Sramota me bese da joj kazem
Al cini mi se da je pogodila sustinu varosi
Reci joj “zato što je tamo prava avangarda za razliku od ostatka džvedždaško-udbaške napredne srbije” i prati reakciju
Haha
Hoću da vidim pravu avangardu, ne lažnu kao bleštava svetla Pariza i snene uličice Milana. Hoću da uđem u sami bitak avangarde, da postanem jedno sa njom... i da vidim mesto gde je SNS osvojio 470 od 470 pozicija.
Reci joj da smrsa, da ne ide u solarijume jer mora da ima taj nobles touch, a ne dirty south Serbia nisam se kupala stajl pa ce dobiti nesto kurca i promeniti misljenje.
470/470
Vidim nekoliko puta ponavlja Smokljan "rezultate" mesnih zajednica, naravno da ne treba crtati vecini, ali ajde ipak da se ne provuce kao kakva mantra ili poluistina...
https://www.danas.rs/vesti/politika/opozicija-bojkotavala-izbore-kandidati-sns-osvojili-sve-mandate-u-savetima-mesnih-zajednica-u-sapcu/
Osvojili su zlatnu medalju u trci sa jednim ucesnikom, isto kao sto je Smoklja osvojio srebro u trci debila gde je bio jedini ucesnik.
Pa to je jos gore, aman, bez borbe predati svoj voljeni Minas Tirit.
Reci joj da smrsa, da ne ide u solarijume jer mora da ima taj nobles touch, a ne dirty south Serbia nisam se kupala stajl pa ce dobiti nesto kurca i promeniti misljenje.
iz vaseg je kraja
Ne pravi razliku
Шта је симбол Шапца, пандан белом дрвету Гондора?
Dildo
Govnjivi dildo
Vidis to je problem sa Srbima, umesto da koriste dobar primer kao uzor da prilagode sebe i poboljsaju se, samo zele da od pozitivnog primera naprave budale i idiote sa potajnom zeljom da ga spuste na sopstveni nivo. Sto ima odredjene slicnosti, ali nije u potpunosti isto. Nek bude i on govno da bih se ja osecao bolje.
Koji dobar primer sns 100%, deponija vam bila na 100 m od centra do pre 3 godine
Kul
Cenim lokal patriotizam, tvoj rodni grad/selo, možeš da ga mrziš al ne možeš da ga mrziš/ne voliš jer jbg tu si rođen, tu si išao u školu, tu si se prvi put napio, poljubio, potukao, nadrogirao, najebao i sve, uvek si nekako srećan kad vidiš tablu sa tim imenom kad se isključuješ sa autoputa recimo, al jbt ovaj bombas mi je toliko ogadio jebeni šanbac svojim fantazijskim upiranjem da apsolutno nemam nameru ikad da posetim tu ogavnu distopiju kraj save prepunu cigana i govnjivih naprednjaka.
Avangarda MOJKURAC
Fk Avangarda 470/470