Pretvaramo se da je Sabac razvijen grad

1. kako objasniti otvaranje prodavnice koja prodaje nešto što je neuporedivo gore od najgrdje pljeske u Nišu

Snobizam. Neverovatno mi da su ga Zatvorili i u NS, srce mi bilo puno kad sam video.

2. Alo bre sapcani, sta ima da se vidi u vasoj palanci jebo vas ja? Klavir imam i kuci, fijaker i apoteku sam vec video.

U kurac, ozbiljno vas pitam.

3. Palamuđenje o prošlim vremenima je vrv sve što se ima da se vidi. Ili možeš da obađeš 470 od 470 zastupnika SNS-a. 100% brateu.

4. Alo bre sapcani, sta ima da se vidi u vasoj palanci

Uslikao je Maestro sta ima da se vidi, na drugoj temi

5. Imaš u centru kod gimnazije muzej, vredi otići. Stari grad na Savi, tamo možeš i da jedeš (uzmi ribu, dobra je), pešačka zona (širi centar grada), nedeljom možeš da nabodeš na konjičke trke. I kuća u kojoj je rodjen Bombaš brat, pitaj bilo koga znaće da ti pokaže. To je to.

6. Evo u Sapcu iz cisterne sipaju govna u Savu. Nema kao u Beogradu iz cevi, nego iz cisterne, avangardno.

7. Ma sapcani su govna obicna, gori od onih sakala iz begea

8. Sluze samo da smrde po ovoj drzavi od 5,5 miliona

9. Treba ih opet bombardovati

10. Касаба је мање провинцијално муслиманско место отвореног типа, чије се становништво претежно бавило трговином.
    У нашим крајевима то је данас историјски назив за веома мало и неразвијено насеље на некадашњим просторима османског царства.

11. Postoji vrlo realna mogucnost da se zavrsava vladavina akeksandra vucica, to jest da ce nova vlada Srbije biti u potpunosti van njegove kontrole.

Ako je i trunke mozga oatalo u ovom narodu, mozda ne u prelaznoj, ali u sledecoj, demokratakoj vladi Sabac mora dati premijera.

12. Kolko može Paul Biya tolko može i Wuchko

13. Śto je veće sranje u svetu , vučkova stolica je zacementiranija

14. Ja mislim da će njega iskoristiti da nas naglavačke naguraju u EU hteli mi ili ne i onda ga kao Sanadera u Hrvatskoj poslati na robiju čisto da mu useru dalju političku budućnost.

15. Srbiju u EU? Austrougari da sede u istom telu sa svinjarima? Nema od toga nista.

16. Besili ti pretke tuljane a ti ih veličaš. Kakva bolesna ironija.

17. Austrougarska jedan veliki poprd od svinjara po ustima

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.