Evrovizija 2020

1. S tim da Ramonda više asocira na Albansku golgotu, a Orlovo gnezdo na pitanje Kosova.

Jebiga, ostade poruka na prethodnoj strani, ovo kažem za Caru, ako ga zanima šta sam pisao.

2. која квота на исраел

3. Lepo poruka jovure, ima obrlatimo sataniste na keca

4. Jbt ne da mi drzava da udjem na wiliam hill kaze da su neovlasceni za igre na srecu

5. Jovo upravo si trazio dublju poruku u pjesmi djevojke koja se zove pajsad brrrrreskvica

Uz to, krindz im je to sve, ides na evroviziju treba da se glupiras i budes sto vise nakaradna a ne da saljes neke poruke sini jarko sunce sa kosovo ne damo te zemljo dusanova

6. A lepo lepo da je ukrajina favorit pa da dogodine opet bude u ukrajini rispekt

*Zajebo se zaboravio da su namestili prosle god za svedjane zbog abe

Plidu ne razumes, ides medj sataniste da ih oplemenis a ne da budes isti kao oni

7. Ne razumem se u savremene muzičke trendove, ali obe pesme koje je Jova izdvojio su kuku i lele. Neko nazalno pevanje, ne razaznaješ boju glasa, sumorno, mračno. Odustao od slušanja posle par sekundi.
    Nadam se da neće otići nijedna od njih. Mada, posle onog geja od prošle godine, ništa me ne bi iznenadilo.

8. Poslali pedera a bio zadnji lol, vrv nije bio peder bio samo lep decko koji se sminkao

Moras da posaljes ruzno/gej/cigansko stvorenje oproban win win recept proslavio nas mario

9. Zar nije o bombardovanju Breskvicina pesma? Plus pobedjuje uvek najveca nakaradnost i izopacenost, treba da ti imponuje sto nize mesto u plasmanu. Plus plus plus, evrovizija jbt, koga normalnog boli kurac za to

10. Evroviziju sam zadnji put gledao neke 2012, s obzirom da je sledece mislim pobijedio/la Koncita, taman sam se izvukao na vrijeme.

Ovde sam dosao samo da kazem da ima 20 godina okruglo od Ruslane i Zeljka Joksimovica, leti vrijeme u usta ga jebem

11. Meni ruslana i oni finci lordsi tako nestl jedino ostali u pamcenju, nekad 2010 prestao pratiti to uopste

12. Ma i jova gleda zbog globalistickih struktura i aktuelnih odnosa i trendova, zabole ga bas za taj trash pederluk

13. da ti imponuje sto nize mesto u plasmanu

msm da je rambo best ever u ovom smislu

14. Ma i jova gleda zbog globalistickih struktura i aktuelnih odnosa i trendova, zabole ga bas za taj trash pederluk

Nemam ja nekih posebno jakih stavova o tome ni za ni protiv. Neke godine izignorišem totalno, neke godine malo ispratim ako se pojave neke zanimljivije pjesme. Na to gledam kao zabavu bez ikakvog dubljeg značaja.
    Uglavnom sam više pratio onih godina kad smo i mi imali relativno bolje pjesme...

15. Ani Lorak- Shady Lady jedina od svih učesnika ikad kome sam zapamtio ime i naziv pesme, a bogami i refren

16. podsjetio si me na jos jednu pjesmu s evrovizije, ne sjecam ko izvodi ali je bila grčka pjevačica i pjesma se zvala my number one

17. onih godina kad smo i mi imali relativno bolje pjesme.

znači nikad

evrovizija se samo gleda na mute da bi se vidle top pičke i kraj priče

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.