- јп
Hahahah jovore od tolikog simpovanja suši se kičma, pripazi
- јп
Pa znam, zato je i smešno, da breskvica bude zadnji bedem srpske časti. I onda se oko toga ćeraju dva bosanca
- P
Daj jovore da li je realno da si mi zamjerio kritiku na breskvicu, pa pljuj i ti ove “bosnjacke estradne umjetnike”, pritom meni breskvica ima i okej pjesme ali sam i dalje stava da se ne ide ni sa patriotskim ni sa kvazipatriotskim pjesmama na evroviziju a to ce ti pokazati i rezultati koje ce ostvariti ukoliko ode uopste

Okej brate i taj stav o patriotizmu donekle kapiram, jest malo možda bez veze s takvim pjesmama ići... (naravno osim kad su Ukrajinci u pitanju, oni s takvim pjesmama pobjeđuju)... mislim validan je stav, iako se ne moram s njim složiti...
Nego mi je smetalo kad si na to sve još rekao i da je kučkica. Otkud ti znaš da li je ona kučkica? To je baš ružan izraz, i pogotovo u kontekstu onog što si prije toga o njoj rekao. Ja sam to doživo kao da je mrziš zato što je vidiš kao srpskog nekog nacionalistu, pa si onda jedva dočekao da joj prilepiš etiketu kučke.
- јпNego mi je smetalo kad si na to sve još rekao i da je kučkica. Otkud ti znaš da li je ona kučkica? To je baš ružan izraz, i pogotovo u kontekstu onog što si prije toga o njoj rekao.
Jovo, inače redovan poster na temi dobre PIČKE
- јпA što se Breskvice tiče, ja kad čujem njeno ime uvijek se sjetim kako se na engleskom kaže breskva, i još na to kad dodaš ono -kica... :D
Jošjedared Jovo
- P
Jovo previse si to licno dozivio cak nisam ni lose mislio kad sam to rekao, nisam rekao da je prostitutka ili nešto slično nego da je kučkica u smislu da je dovoljno namazana i mudra da zna za tu foru “peachkica = breskvica”, mogao sam reći i npr da je “zmija”. Nek je ona ziva, zdrava i uspjesna ali je javna licnost i vjerujem da se mnogo bolje nosi sa uvredama i kritikama javnosti nego ti jovo
- јпPička i kučka nije isto... kad kažeš dobra pička, to je kompliment... a kad kažeš za neku žensku da je kučka ili kuja, o njoj misliš sve najgore.
Ma ne mlati kurcem, priznaj da ti je smetalo jer je bošnjo to rekao a ne neki za tebe ok izvor i da se razilazimo
- P
A sto se tice svih drugih javnih licnosti taman da mi je brat rodjeni mozes da govoris i kreiras misljenje o njemu kakvo god hoces na osnovu onoga kakvim se predstavlja ili ne predstavlja ali tvoje je pravo da kazes za tu osobu da je smrad govno idiot, to je teret s kojim se javne licnosti nose svakodnevno ne boj se
- S
Haha kakva sizo spika
- P
Hahaha a jes skauz jbg sad mi malo i krivo sto sam tako bezazlenim komentarom nekoga uvrijedio iako tom nekom nije bio ni upucen ali ajde, nek smo zdravo
- S
Kasno je za kajanje, sad si probudio seselja u jovoru
- P
Jovo sad moram pustiti “loš” i “leptir” od breskvice da se smirim