Evrovizija 2020

1. jbt sace setio da je jovorstina uredno ovde fercero evroviziju par dana posle ribnikara

zato i prave ova govna da ljudi mogu da beze od stvarnosti

2. Brate, loše te služi sjećanje. Evo pregledao sam temu 2023. nisam napisao ni jedan post o evroviziji. Te godine ionako bilo bezze, predstavljao nas onaj Luke Black, nisam nešto ni pratio.
    Bilo zanimljivo '22. kad je bila Konstrakta i '24. kad je bila Breskvica vs. Teya Dora.

3. ti si trazio al ja se secam.
    Ima vise tema, melk te bio nesto isprozivo, srazlogom

4. od svih bulshitova real dogadjaja u real ćivotu jovor se bavi gejovizijom

5. jel ti to zbog ovih protesta mene sad napadaš?

razumijem da je kod vas sad to glavna stvar i poštujem to, ali skontaj i ti da prvo nisam u Srbiji, a drugo postoje i druge stvari u životu

I kod nas je danas frka, sutra će biti presuda Dodiku, i ovdje se kuva...

6. sutra će biti presuda Dodiku

ovaj treba u tvorza po vise osnova nadam se da smo na istoj strani

7. Po tebi znači kolonijalni upravnik treba da ga hapsi?

8. što da ne, oni su ga i postavili. Davni dana je Dode govorio da je pripadnik genocidnog naroda.

9. To bi onda bila poruka i onom ko dođe poslije njega, da mora da igra kako oni sviraju.

10. A truje i po Srbiji ovih dana, učestvuje u Vučićevoj ofarbanoj neokolonijalnoj vlasti a sve na uštrb ljudi koji hoće zdrave promene

još je i dovodio kontigente svojih beskicmenjaka da podrze stranacki skup u Mitrovici

11. To bi onda bila poruka i onom ko dođe poslije njega, da mora da igra kako oni sviraju.

ako je vec tako ok, dajte nesto bolje a ne da gledamo laznog nacionalistu/profitera vecno

12. Tu je baš zasro, nije mu to trebalo.

13. Dodika bih dao da sinteri/djubretari uhapse, ne razumem da bilo ko brani onaj olos

14. uGroZena jE SrpskA ako uapse Dodika

jbt ovo ima isti vaib kako ce serbia bez vucele. Nerealno da se Jovor peca na ove mantre

15. jovore, jesu li ti svi zubi na broju?

16. u dvaes marke da je jovor gledo poslednju cirilicu

17. Brate u sukobu između nekog našeg i kolonijalnog upravnika, uvijek sam na strani našeg.
    Dodika treba smijeniti na izborima, a ne da ga hapsi Šmit.

18. Nisam gledao, ali sam upratio par minuta na TV-u, jer stara moja se truje tim sadržajima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.