Evrovizija 2020

1. Je l pada Vučko

jok, raspisuje izbore gde će svi fejleri ponovo učestvuju, drugosrbi i satleliti prvenstveno

posle toga izlazi dva meleona ljudi na ulicu i zauzimaju https://media.tenor.com/J8K86UkcI8IAAAAM/aaa-sve.gif

2. Pa i to je uredu scenario

3. Kurac će izbore da odrzi studenti ima da blokiraju biračka mesta

4. des bolje, a tek ide lepo vreme i topliji dani

sto neko rece srbi ce prvi u svetu smeniti i vlast i opozciju istovremeno

5. Ostario si boh tebra

Gledaj borata 1, drugi deo baš je onako usiljen, al dobra pička ona što mu glumi ćeru kad se dotera

6. Inače, gledam trenutno paklene ulice 2 de glumi eva mendes a što se tiče mileta nek trune u bajbok a vučela nek trune na konopcu

7. el nije borat americki bulshit lazni prikaz dominacije meke moci i supremacije americkih govana de se ismevaju neki tamo kozojebi i ostatak planete, ko fazon carli sin sto glumio u onim retardiranim SmesNiM filmovima de jebu Huseina i ekipu.

Taj rank bukv esam promasio nesto

8. ko fazon ove aide, pismejker, onda ono u zemlj krvi meda i tako ta govna... sto su nas jebali na istom ranku

9. Brt ono sa čarlišin klasična parodija koje više ne prave fazon što radio lesli nilsen skečevi, oba dela su prekaljena koga boli kurac za propagandu vrv samo debile

10. sta si ti neki holivucki pasionirani filmofil lol

carli sin su samo starije verzije istog tog kurca. Evolucija bukv

11. zato pitam bukv el borat film za retose ili "ima tu nesto"

12. To isto ko da pitaš za saut park

13. kurca isto, saut park je vec projekat za mensaše koji cepaju po par litara pepsija ziro na dan

14. Pa i debilno je i nije debilno

15. Mislim da je za mensaše ono rik i morti, mene smaraju batalio posle 3,4 epizode jbg nisam mensaš

16. Mada pre će bude da sam ostario lol i da me crtani više ne zanimaju u bilo kom formatu

17. Jbg nije dobro poredjenje, saut park je kolaz crtani hc satira ko simpsonovi fazon, i najcesce jebu kanadjane...ovaj borat celu spiku zasniva na pisanju po bednom karakteru neke tamo kozojepske nacije i pravi realiti od toga.

18. Pa dobro simsonovi su zabavna soft komendija za bukv sve uzraste

19. Sautpark je ipak više za forčene
    Borat za reditovce

20. ofc, nego bukv pomenuo simpsonove jer su kao i s park animacija/crtani šta već, nema taj influens ko klasični film kad pišaš po nekom

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.