Evrovizija 2020

1. Cara brate, šta tebe toliko muči ovih dana, vidim mnogo se pališ oko politike?
    Ajd mi bar onda napiši neku insajdersku informaciju, da znam... oće li biti smjene režima ili ne? Valja li se stvarno nešto iza brda?
    I još jedno pitanje: kako bi ti sve ovo što se dešava smjestio u geopolitički kontekst? Konkretno kontekst Trampa, situacije u Ukrajini, odnosa Amerike i Evrope?

2. zadnja 4 meseca: ginu ljudi, vijaju esenesovce po ulici, veci protesti od 5 oktobra nekoliko puta, narod se ujedinio jace nego za bombardovanje, nema podrske narodu spolja svi podrzavaju izdajnicku vlast, prodano kosovo, ceka se pokretanje rudnika litijuma, oće uapse dodika razjebu srpsku, gaze ljudi kolima poulici...

JOVOR: šta tebe toliko muči ovih dana ajmo gledat evroviziju

3. pri tome taj usrani rts direktno globalisticko glasilo vuckodlaka bilo min 5 protesta tamo, ljudi bojkotoju masovno jer rade protiv naroda

4. Jesi li siguran da je sve baš kao što izgleda?

5. ps bez spojlera gde mejmuni sa beovizije nose bedževe i sublimirano salju poruku kako vole studente samo eto mora se ugrozeni su

6. Za početak, šta ti tačno očekuješ od protesta?
    Da li da se promijeni režim, ili recimo da se natjera režim da radi stvari ispravno, da institucije profunkcionišu, da odgovara svako ko ima veze sa padom nadstrešnice, itd?

7. Ne znam Jovore, ocekujem da informer preuzme n1 a nestor da napravi siroku koaliciju sa zvalaj lamom lol

8. Бар је ова гендер-воук-педерлук тема оживела форум и вратила најирационалнијег аутора икад(Јовора)

9. to radi po zadatku, svaki put kad su neka bitnija drustvena desavanja jovor spinuje sa tardovizijama

10. Cara, stvarno si mnogo opterećen.

11. Jovore ne truj, imao si proteste i u bl vise puta nisi mrdno buljom sad ovde trujes nekim treš kontestima

12. A jesi zapeo za evroviziju, ne pratim je ni ja.

13. ok, drzim te za rec

14. Haha, ako sam rekao da ne pratim, ne znači da neći pratiti.
    Evo sutra, na primjer, teško da ću izbjeć, pošto mama i ujak će vjerovatno gledati finale.

15. Haha, ako sam rekao da ne pratim, ne znači da neći pratiti.
    Evo sutra, na primjer, teško da ću izbjeć, pošto mama i ujak će vjerovatno gledati finale.

u ranku:

https://www.facebook.com/pederuvucicu/videos/801236368892196/?rdid=ihx9NUHIS9ir5izr#

16. haha, dobro ti ovo

17. evo ti jovoxe odlicna emisija o stanju ubosni
    https://www.youtube.com/watch?v=TwXVURssGHA

lepo objasnjeno zasto je smit kurcina. Najbolji ovaj deo de se kaze ako un priznaju suverenitet bih po samoj logici stvari neki tamo visoki prectavnik je kurcina, ne pita se nista,

pravo pitanje je sto se uopste obraca paznja na tog svabova. Sve u svemu nema od ovoga nista osim spinovanja i drzanja tenzija na aparatima

18. evo ti jovore taj usrani rts raspored bitnosti dogadjaja

https://ibb.co/39f7bJ3P

19. Јел ово Вукајлијина млађа сестра плете на Евровизији?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.