Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
brt aj zamisli homera u realnom liku serije na sta bi licio ko klasik amer kakav hejt bi bio
ovako je ha ha i simpa neki debeli tard koji grobari zenu decu familiju drustvo kontinuirano lol
*ali je sustinski DOBAR
Ja nisam redit
Simpsonovi sam ja
Borat pisa po svima a najvise po amerima, jesi gledao ti uopste film il jok
uuu borat samosvesan film lol
nisam gledo, brt onog amidzica kad vidim bukv msm da nikad ne bi zavrsio na pinku da nije bilo tog filma
a plagiro je i jozin zbazin picka
ako tako gledas bukv, vrv je neki promil amera doziveo transfer blama dok su se svih ostalih 90% retosa smejali ko svilje u fazonu hnjo hnjo supremacy. Jbt nije ovo dramska predstava nego govno koje napravljeno da retosima uzme pare i napuni bioskope dok se prdi i cepaju kokice na max i pije koka kola zero
zauzet svojim problemima u bl, minvajl prati beogracku šaradu za satanisticki jurosong...
Pa tamo ti ceceni i govna jesu za podsmevanje ne vidim problena. A sta oces ti da te produhovi film, sve to za sitne pare je l, mora dublja poruka da ne bude ha ha nego da mora da se zamislis
evo Jelena Trivić fino rekla
https://www.youtube.com/watch?v=vXgSjR03Azw
ok al ne pravis onda globalizaciju od toga i neki mit o samosvesti jebo ga ti
pajsad:
film kostao 18 000 000
zaradio 262 000 000
znaci uklapas se u narativ, ismevas retarde, prodas retardima i uzmes im x15...posle dodje neko prica kako film pisa po amerima i ima dubinu lol
odl biz plan to je za full rispekt svakako
ajde Jovore daj šta će da bude, najgori i best scenario?
brt odlicno mu ova trivic rekla, niste ste su bunili g dodice kad su vas postavljali sefovi sa zapada
nek gori u paklu djubre koje reklo da su sumski srbi genocidasi
el ziv dodo el ziva srpska
I u šahu kad ti skenjaju kralja izgubio si partiju. Ne treba previše značaja pridavati toj analogiji, ipak nije Dodik Srpska. Ali je ne treba ni sasvim zanemarivati.
cujem turci dosli u srebrenicu a dosli i madjari
Ovi će pobijediti, ne moram druge ni slupšati. Na prvu se čini kao pobjednička stvar.
https://youtu.be/28__O2Ngc74
samo dziberi gledaju beoviziju ovih dana
*ja nisam tog stava, samo kažem