Бојан Савић

1. Dobar lik skroz, svidja mi se sto vise nije kao ranije da provocira policajce i posle pravi od sebe žrtvu

Ma pusi kurac,moze se provocirati policija koliko god u normalnim drzavama sve dok se ne krsi zakon.

2. Ali zašto bi ih uopšte provocirao? Ako je pandur normalan zašto bi ga izazivao? Nije ni cudo sto su vecina njih nadrkani kada imaju posla sa vama koji uživate da provocirate ljude koji rade svoj posao, ako imaš problem sa nekim zakonom to nema apsolutno nikakve veze sa njima jer nisu ga oni ni pisali.

3. Uf jaka provokacija da ides da gledas sta panduri rade i da li rade po pravilima (pritom je ta mogucnost predvidjena zakonom). Nego u zemlji Srbiji niko ne sme da dovodi u pitanje autoritet pandura i gledaju te kao budalu ako radis te stvari. Pandur nema bogom dato pravo da te zaustavlja na ulici i pretresa ako mu se digne patka, nema pravo da te udari ako to nije apsolutno neophodno (tipa pruzas fizicki otpor) i svasta jos. Da se razumemo, ne kazem da su svi panduri takvi, ali to je sistemski problem, to se smatra normalnim u Srbiji - i medju policajcima, i medju stanovnistvom. To jednostavno nije normalno.

Dal je Bojan uvek bio najljubazniji s pandurima - nije. Dal je to krivicno delo zbog kojeg treba da ga hapse, lemaju ili pisu kazne - nije. Nije ni provokacija iskreno. Mislim da je pogresio sto se sad uhvatio u kolo s ovim likovima iz narodne patrole, mnogo su mi ljigavi ovi tipovi. Ljigavi i opasni.

4. Ma ovaj Dovla je glup jednostavno.

5. Keva ti glupa indijanac

6. LOL nagomilao sam Jutjub,Bojan Savic stize tek ovije dana na red.

7. Брате, лик фура деведесете фазон 2021. године лета госодњег. Лик је за сваку охвалу.

8. Nema krivicne prijave dugo vremena.

9. И даље нема кривичне...

10. Nema ni klipa sto je obecao.

11. И ко сад да пође за њим?

12. Ko ce sad da nas vodi u borbu protiv sistema?

13. Gde si Bojane Savicu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.