Prijava

Ah, žalim ovog decxka. Mora da ste mu nešto gadno uradili
http://www.vukajlijacom.blogspot.com/2011/01/

Јесте да је тема мало стара, али хајде да је вратимо у живот. Даћу вам адресе два блога. Први ће бити блог који сам ја направио из досаде, да би то касније добило светске размере. Наиме оправио сам блог на којем сам писао о свим спортским вестима, уз мало рекламе прорадило је. Ускоро ја нисам могао да постигнем да радим све сам, па сам ангажовао још двојицу... Пре два месеца смо баталили, јер има доста посла. Ја мислим да је штета, јер је блог био читан при почетку у Србији, затим се проширило на бившу Југу, онда Европу и нећете веровати, људи широм Земље су читали мој блог. Били смо заиста некада и најбржи са спортским вестима у Србији. Мислим да је највећа сензација била преношење мечева уживо, зајебали смо РТС што се тиче Лиге Шампиона :-) преносили смо сваку текму ЛШ-а, нисмо преносили само фузбал, већ и већину осталих спортова... Углавном сваки пут је био пренос када је неко из Србије играо, био појединац или репрезентација.
Наденуо сам му име спортвеј.
Ако је неко заинтересован радо ћу му дати да оживи блог.
ЕДИТ: Пробајте да куцате ''спортвеј''(било ћирилицом било латиницом) на гугл претрази. Приметићете да су првих 6-7 резултата претраге везани за мој сајт, тачније блог и односе се или директно на њега или на неку друштвену мрежу на којима смо такође били активни.

Други блог је блог на којем ја само пишем, дакле није мој, али свеједно сам помогао при изради :-) Реч је о блогу који пише о најтрофејнијем фудбалском клубу на свету, наравно Милану. У Србији има највише блогова који пишу о Милану и активни су. Али мени је овај некако најлепши и зато сам пристао да пискарам на њему, реч је о блогу A.C. Milan Balkan.

Колко пара си имао од Спортвеја, да ја тебе питам?

Колко пара си имао од Спортвеја, да ја тебе питам?

Нисам то радио због новца. А и да ти кажем, недај да те лажу, на сајтовима и блоговима можеш да зарадиш само од реклама, а од тога је слаба вајда. Тако да нисам ни покушавао да зарађујем, примећујеш да нема ниједна реклама... Кад би добио новац, било би поштено поделити га и са овом двојицом што су ми помагали, а кад би то делио на 3 дела не би имали ни по иљадарку...

los ti ovaj pokusaj da odradis seo. trebao si na latinici, i da linkujes neku drugu kljucnu rec da vodi na tvoj sajt :)

Moram didem, pa samo da se upisem, zanima me ovo.

los ti ovaj pokusaj da odradis seo. trebao si na latinici, i da linkujes neku drugu kljucnu rec da vodi na tvoj sajt :)

Мени је свеједно, битно је да доћи до циља, а на који начин ћеш то урадити, нико те не пита, бито је да ради :-)

ma ja samo kazem da radis pogresno. skupis par klikova na tvoj sajt i to je to...
kad se radi seo, radi se ovako: tupav sportski sajt.

sad, ako dovoljno ljudi klikne, kad neko na gugl ukuca "tupav sportski sajt" izaci ce vas sajt kao ponudena opcija. onako samo ciljas na nekog ko bi doso u gugl i ukucao sportvej, a to je moras priznati malo verovatno ako ne znas za sajt :)

nego, kako god, plansko reklamiranje po vukajliji je zabranjeno, i moze dovesti do bana prvo, a cisto da dodam, ako preteras sa ovakvim spemom bez konteksta, moze cak gugl da vas dovede na blek listu, u kom slucaju vam je sajt izduvo...

ma ja samo kazem da radis pogresno. skupis par klikova na tvoj sajt i to je to...
kad se radi seo, radi se ovako: tupav sportski sajt.

Нема потребе да ми ти објашњаваш како се то ради, знам ја и без тебе да рекламирам свој сајт, али пошто то немам на уму, нема ни потребе за линковањем сувишног броја речи.

nego, kako god, plansko reklamiranje po vukajliji je zabranjeno, i moze dovesti do bana

Као што сам већ горе и написао ја нисам дошао да рекламирам блог, а кад мало укључиш мозак и размислиш, схватићеш да је то чиста глупост с обзиром да је сајт одавно неактиван. Окачио сам га овде, као и остали што раде, да бих показао људима чиме сам се бавио и да се похвалим пројектом који је успео да заживи. Толико од мене.

http://pijanafrizerka.blogspot.com/
moj blog pocela pre par dana. mozda nekome bude interesantno..

Sve što je od tebe je interesantno. + i *

Либлет, просечно и неубедљиво. Више приличи неком дневнику коме се жалиш на крају дана и нико то не чита осим тебе.

svejedno, meni je intersantno da pišem a to je jedino bitno. meni.

Па ја и нисам рекао да престанеш да пишеш, само дао своје мишљење, искрено.

pa to ti kažem. mislim, razumeli smo se.

Ja sam imao dosta čitan i pristojan blog, i onda su mi ga ugasili, jer su ugasili domen mojblog.rs. A pre toga imao sam isto dosta dobar blog na blogoye.rs. I taj domen su ukinuli. Sad sam ponovo otvorio blog, na blog.rs, ali ga niko ne čita, treba se probiti i u tim vodama, lizati određene stražnjice starosedeocima, komentarisati, šlihtati se, pa da te neko zaprati, i tako to. Kao na Vukajliji. Ni sam ne znam šta će mi to. Ali koristilo mi je da spasim par tekstova kad mi crkao hard, pa eto...

Ja ću da te pratim, Valdemare. Daj link.