Izbori u Srbiji 2020

1. Sve ide kroz finansiranje i lobiranje državnih vrhova, korupciju itd

Meni je npr jezivo što znam da kupovinom vutre npr finansiram siptarsku narko mafiju, a onda oni lobiraju u USA i tako indirektno radim protiv sopstvene drzave

2. Zar se ta trava i te gluposti i dalje koriste u 2020.

3. Nekako mi je to 2007, 2008 maks

4. Pa nekako si debil jbg

5. Elem, svetom vlada jedan čovek rodom iz Soko Banje

6. Nmg da zamislim nekoga ko drži do sebe da i dalje pušinja travu.

7. Treba da odrasteš gamby

8. dobro ne bih baš napisao to tako kao melehov ali u suštini slažem se, šta će ti to gamby, privremeni užitak koji te ostavlja manje sposobnim da uživaš bez vutre... a cigare da ne pominjem, to čak nije ni užitak samo navlakuša

9. Jednom slušam nekog magarca kao evo čekićao malo. Šta si radio? Čekićao. Šta je čekićanje? Čekanje dilera. Pas ti majku jebo nikad više nemoj da iskoristiš tako glup izraz. Čekićao haha

10. Gamby je lik koji čekića

11. Narkomanski sleng najblamatičnija stvar ikad

12. Xezno varim on/off oko 15 godina i nikakav užitak mi nije umanjen kada sam strejt. To o čemu ti pričaš je problem samo za hronične vutramane koji su naduvani svaki dan po ceo dan, osoba sa životom i poslom to ne može da radi sve i da želi

13. Jel stvarno mislite da se još uvek to tako šatro čekića, tj imate u glavi sliku lika koji na -15C u 23:14h čeka nekog drugog lika sa stafordom da bi završio od njega neki skank šta već za jebenih 5-10e?

14. Haha pa reci. Meni donese lik na gajbu količinu da mi traje pola godine

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.