Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da, al to je odgovor na provokaciju. evo probacu da razbijem logiku sto me nervira:
1. bombas napise da su svi iz nisa krezubi kreteni sto navijaju za zvezdu i glasaju za sns - ok, al i dalje nedovoljno da iskljucis hiperbolu
2. bombas zna da sam ja iz nisa - ok, mozda nije upuceno meni.
3. bombas iz svih postova do sad pokazuje poprilicnu teznju da generalizuje grupe - !!!! triger, jeste mislio na mene
i sta onda da ti kazem osim da se nosis u kurac. time sto kao nisi reko meni nego kao "primecujes pojave u drustvu" mozes da pricas sta god hoces, nije to.
nema s tobom normalnog razgovora. sto rece eru ko metronom si.
normalan stav - brateeeeee.... - normalan stav - ovaj nije normalan - normalan stav - glupost - normalan stav - generalizacija
alo vas trojica... petorica..
ti napises da su u Sapcu se cigani npr... ja kazem sledece, sve i da jesu, oni su nasa braca, zivimo zajedno nema nikakvih problema i onda provucem
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Serbia_roma_2002.PNG
gde vidis da cigana ima daleko vise u Nisu procentualno, dakle to je razgovor. Boli mene ona stvar sto se ti trigerujes jbg
kakvi cigani jbt?!?
Znači biće i drugi deo priče: La resitance.
nije to bas sigurno.pravo zalbe u roku 24 sata,a onda 48 sati rok za upravni sud u ns da donese odluku.tako sam procitao.zelenovic izjavio na n1.
bondbas, aj ako te ne mrzi, i ako dobro znas engleski odradi ovaj test:
https://www.16personalities.com/
pa mi kazi sta si. 10ak min je, al daje odma rezultate, i sto se besplatnih onlajn testova tice, najbolji je sto sam video.
probaj samo da ne odgovaras sredinom, i probaj da ako znas nesto o sebi sto ti se i ne svidja bas, al jeste tako, da odgovoris iskreno.
moze i ostali, zanimljivo je skroz
kolko ima govana 4 strane ceć
gore pise dokle si stigo
izašlo nešto logical
to, koji je tip ono ENTP INFJ itf
Na Balkanu su se granice mirno menjale vrlo retko, pred nama su dva puta: ili da nastavimo tom ratnom tradicijom i cekamo momenat da udarimo, ili da presecemo sad. Sta god da je, narod mora biti taj koji ce odluciti. Ali se onda prihvataju sve posledice i nema kuknjave.
Ako treba i klanica, da, ali zaboravljas da su se Siptari i razmahali tek kad su dobili podrsku, nju ako izgube, ostaje saka jada koju moze svaka baba sa stapom otjerati, kao Rusi Francuze 1812 otprilike. Siptari sami po sebi niti su jaki, niti ih ima vise dole toliko (a do te neke hipoteticke tacke u buducnosti bi ih ostalo jos i manje), i uvijek su bili teske picke, pola istorije im se sastoji od bacanja oruzja i bjezanja pred neprijateljem.
A Kosovo nije vazno samo zbog manastira i istorije, nego i zbog rudnog bogatstva, pisali smo prije koju godinu ovde, vrijedi 2.5 puta vise od ostatka Srbije. Jedno je kad moras da se koljes sa zapadnjacima oko toga, koji te realno mogu sjebati u 5 minuta, ali prepustiti to nekim australopitekusima ciji je nacionalni sport analno silovanje koza, ne ide jbg.
Osim toga, teritorija se nikad ne poklanja, kakva god bila, to je politika 101
ДЕ СТЕ ЕВРОСКЕПТИЦИ
al pazi mujo. da hipoteticki udjes sa vojskom, i hipoteticki najuris sve albance nazad u albaniju, pobedio si i sta ces onda?
da naselimo kineze tu? ili ce beogradjani da navale na poljoprivredu na poruseno kosovo?
Evo ti puni rezultati, pa ti ako možeš protumači mi jer sam bio iskren koliko je bilo moguće (neka pitanja jednostavno ne mogu definisati)
Type: Assertive Logician
Code: INTP-A
Role: Analyst
Strategy: Confident individualism
Mind: 44% extraverted, 56% introverted
Energy: 67% intuitive, 33% observant
Nature: 58 % thinking, 42 % feeling
Tactics: 44 judging, 56% prospecting
Identity: 67% Assertive, 33% turbulent
mind: 44% extraverted, 100% crvena zvezda
grešiš, krcunovo kopile mi ne oduzima više od 0,2% vremena
Jbg, ima onih koji su i dalje dole, ima onih koji su pobjegli ali bi se vratili kad ne bi vise bilo opasnosti, a svakako posto je hipoteticki scenario u pitanju gde imamo vlast koja radi u interesu naroda (nece se desiti), mogla bi se otvoriti preduzeca koja bi pocela da koriste sav taj potencijal dole, sto znaci zarada, radna mjesta itd sto dalje implicira da bi se mogao reanimirati taj dio
Mislim, nisu ni Siptari imali bogznakakve ambicije da dole provedu zivot, zato i bjeze masovno, cak i sad kad su jaki, pa se opet ne odricu. A i tom logikom mozemo prodati sve osim Beograda (i avangardnog Sapca), jer se i onako sve prazni.
Šabac se ne prazni, štaviše. Ima dosta ljudi koji traže boravište u ŠA, ali su povisoki standardi za prijem.
@celt, ajde više klasifikuj me kao psihopatu pa da idem, imam neki sastanak u susednom gradu