Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ha ladno nisi od profila koji bi po ovom psiholoskom testu me nervirali, sto znaci da ili jedemo govna ovde, ili su ovi psiholoski testovi sranje.
ja sam btw, sad INTJ, ovo:
https://www.16personalities.com/intj-personality
pri cemu sam ovo E-I na 50% bukvalno uvek, zavisi od raspolozenja, moze i ENTJ
u principu za mene se poklapa sa ostalim malo ozbiljnijim psiholoskim profilima sto sam radio za poso, tako da ne bi trebalo da je los test.
nije ovo test za psihopatu, jbg.
čekaj jesam normalan ili šta
i postoji li zaista neko ko klasifikuje ljude i njihovu sposobnost za posao na osnovu ovog, mislim e kao kapiram da možeš računati do milion prstima, ali si extrovert izvini
nije test za to, nego kompatibilnost medju ljudima, po cemu smo ne samo kompatiblni nego i slicni. da ga jebem.
ne na osnovu ovog, ali imas te zajebancije ovde sa psihologom, kad dobijes ljude kojima bi trebao da si kao sef, da provere jel neces da se useres od toga ili da si tipa psihopata sto ne ume da sakrije to i slicna sranja, pa na kraju ti daju kao neki sumarum neko sranje.
haha slični, to je onda neka nova teorija da okruženje, poreklo i ostalo ne utiču na formiranje ličnosti
i još nešto, ako ovo tvrdi da sam kompatibilan sa ljudima nemoj ga više koristiti
u principu, korporativna sranja, ali eto
ako nisi odgovarao iskreno onda nije sta si, nego sta bi hteo da si :)
i ja sam INTJ celt
ti si kurac na biciklu Luvatare
ja te hvalim ovde na temi ovih dana a ti tako, dobro bombadile
bombas zasto mu napadas licnost, a ne obaras ga cinjenicama kako u nisu ima vise cigana nego u sapcu?
:*
dok se dvojica svađaju, raduje se vučić.
Je l pao Šabac na kraju, šta bi
nece pasti, nece pasti, dok je zelenog na vlasti
ova drzava ne moze da napreduje. dokle god partizan pobedjuje zvezdu, grobari su mirni, avangarda spava...
plot twist a la triforce: Vucic namerno mrcvari Partizan i Sabac ne bi li Srbe naterao da izadju iz dremeza, pobune se i promene sistem. Sve je to deo master plana da postanemo balkanska Svajcarska.