Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
kad se najmanje budemo nadali, ustace osovina Sabac-Partizan-Serz Trifo i onda ste ga najebali krezubi
Jedno od jačih pišanja po bombiju, a kulturiška.
https://vukajlija.com/forum/teme/75092-izbori-u-srbiji-2020?strana=51#post_4030654
INFJ-T / INFJ-A meni kaže, je li to dobro ili loše? xd
ovako generalno
čuo sam za ovaj test i ranije ali uvek sam i mislio da to nema puno smisla ni temelja
čitam sad, kaže sposoban da pomaže ljudima i bude vođa (što je ekstra ako je tačno jer želim da budem profesor), kaže ovakvi su bili nelson mandela, martin luther king jr., jon snow xddd
dalo mi je 89% introvert btw
Drug Bombaš a.k.a. suvi činjenični presek
Šta se ovo dešava u Šabcu, neka greška, Partija nije osvojila 100/100?
Haha Tilmo bedni samo želi da se neko popiša po meni, traži i gde ne postoji. Pošto svako, pa i Tilmo zalslužuje tračak radosti, eo sam ću:
Propalica sam nesposobna, jebu me u dupe za 30 dinara, promašen sam slučaj i bednik, manjina sam svugde i nemam nikakav potencijal, generalno sam ljudska beda.
Svi smo mi jednaki, okarakterisati druga ili drugaricu prema nivou mesečnih prihoda je potpuno suprotno ideji Velikog Vođe, komunizma i Partije i to se nesme tolerisati.
celte, uradio sam i ja ovaj test, rekao bih da je otprilike pola-pola u odnosu na ono kako bih sam sebe procenio
dobio sam INFJ-T, personality type Advocate
Nije celt rekao da si beda, odradio ti je analizu ličnosti, da ne kažem dijagnozu.
A ja sam stručan u analizama jelte.
a ono, koliko se može uradio je
čitam sad, kaže sposoban da pomaže ljudima i bude vođa (što je ekstra ako je tačno jer želim da budem profesor), kaže ovakvi su bili nelson mandela, martin luther king jr., jon snow xddd
dalo mi je 89% introvert btw
dobio sam slicne rezultate
https://mondo.rs/Video/Viral/a1340194/Izbori-spotovi-stranaka-smesni-video-VIRAL.html
Bombi, aj da se ne lazemo ujebo te celt posteno. Ti si sampion generalizacije, moze se i meni stosta prigovoriti na tu temu, ali jebemu ta crno-bela (kapiras, crno-bela heeheh) podela na partizan-zelenovic-sabac-dule vujosevic-srbsko kosovo vs zvezda-vucic-ostatak srbije-zvezdan terzic-priznanje kosova ce ti dokrajciti i to malo zdravog razuma sto ti je ostalo nakon tri decenije pracenja srpske politike. Svet je malo sarenije mesto nego sto ga ti zamisljas, kad ti to ja kazem koji od slicne boljke patim, onda znaj da stvarno ima neceg u toj kritici koju ti drugi daju.
hehe nemoj meni govoriti šta je svet ljubi te brat
youtube.com/watch?v=dx-vgThT3h4
Ovakvog čoveka su mogli samo rumuni da streljaju, i naravno srbi
youtube.com/watch?v=ruu3xbOeZCU
Taman si se u Kirgistanu privikao na apsolutizam Nursultana Nazarbajeva, kad se vratiš u bombilend biće ti normala
omg sevaste ajmo da se družimo <3
častim vopi
Na stranu Partizan i Sabac, zanimljivo je kako stvarno kad bi neko htio da probudi Srbe i da ih natjera da se pobune, radio bi vise-manje sve isto kao Vucic, think about it.
Naravno, ne impliciram ovim da je to Vucicev skriveni motiv, nista takvo, zna se dobro ciji je on covjek, nego poenta je da svi oni koji se loze da ce se narod probuditi (ako ih je ostalo sad nakon izbora uopste) sviraju kurcu, bukvalno nam je ovo test svih testova i pali smo ga, i to onako sa 0/100 bodova