Izbori u Srbiji 2020

1. Svi koji su hteli da pokrenu marvu ovde, doživljavali su samo ponižavanja i pljuvanja od te iste marve, pa poučeni tim iskustvom digli su ruke. Bolje da ločem vops sa Sevastom u nekoj pivnici u Pragu i da se ložimo na revoluciju, nego da bilo šta konkretno zapravo i preduzimamo

2. razocarani_revolucionar

3. Imate pravo, govna smo mi sto seremo a nista ne preduzimamo, i to skoro isto kao i oni koji idu za sendvic. Njih je bar teska muka naterala, a sta je nas izgovor?

4. Videh upravo ov za vranje, presmesno

5. sve regularno, a kad sapcani pizde zbog kradje bice e kao sta serete, ocete na silu.... nama je otimacina postala normalna jebeno, ako neko ukaze on je picka i debil

6. razocarani_revolucionar
    +2433 / - 56

7. Ne znam, Sevaste. Hvataj Molotovljev koktel. Prekipelo je.

8. U vranje nema laganje

9. Najopasnija stvar je globalizacija, vladu jedne države možeš srušiti, ali kako ćemo svetsku? Ustajte pre nego što nam zauvek otmu slobodu, bićemo primer i svim ostalim narodima da se izbore sa svojim kriminalcima na vlasti

10. mađarski kombi s glasovima zalutao u vranje dešava se

11. Naš zakon vlasnika sad štiti,
    u ruci silnih krvav mač,
    Pod njime sirotinja pišti,
    On joj stvara bedu i plač.
    Svi mi besmo dosad bespravni,
    Jednakost nek' je sad za nas,
    U pravu postanimo ravni,
    I sebi sami dajmo vlast!

12. ozb, zasto se sva ova sranja desavaju u nekim trgovistima, nisevima, vranjima, generalno turskim kasabama?

13. Pa malo da se rasporede glasovi. Mi ne želimo da rušimo Vučića. Mi želimo da rušimo one oko njega, koji nisu dorasli Predsednikovoj viziji, koji ga sputavaju. Kao i '68me, mi samo želimo čvršću vlast Vođe i povratak Vođinoj ideologiji

14. Ne bih živeo tamo da mi plate

15. ozb, zasto se sva ova sranja desavaju u nekim trgovistima, nisevima, vranjima, generalno turskim kasabama?

ti si turska kasaba

16. Čega su se Šaban... Pardon, Šabčani, najviše plašili?
    https://www.10naj.com/samo-da-nebo-ne-padne-na-glavu/

17. South origin:

- Procenat lidera nedemokratskih stranaka i clanova upravnih odbora: 97%
    - Procenat turbo folk "zvezda": 84%
    - Maksimalan broj glasova datih sns-u u naseljenom mestu: 100% (kim i lukashenko plaky)

18. Ljubisxa cigan sxto mota cigare iz Lhipowlist

19. sta se ti bunis, palanka nije south

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.