Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zato sto ljudi koji su na vlasti imaju slicnu percepciju tih mesta kao ti - da su to turske kasabe u kojima zivi stoka koju treba jahati i jebati u mozak dok ne iscuri, a kad iscuri jebati u lobanju do iznemoglosti. Niski aerodrom, asfaltiranje ulica u selima pored Leskovca, sad i glasanje u Vranju.
hnjo hnjo hnjo zuti oduvali smo vas grok
odlicno, sae deca da ti se vrate iz Nemacke
si lud koji ce kurac ovde
Ne znam, Sevaste, upoznao sam i Šapčane i Nišlije, sa Šapčanima sam pevao i cirkao, jako su pozitivni, sa Nišlijama uvek bilo na ivici da se pokoljemo. Gadan narod veoma. Vrlo su uvredljivi, najčešće bez razloga. Nišlijke su mi simpatične, unikati stvarno. Nisu verne i moralne, naprotiv, ali nekako su, ne znam kako bih opisao... Drugačije. Gruvale bi se sa severnjacima, ali ne smeju od Nišlija.
Sviđa mi se što se hotel u centru grada zove "Sloboda". Šabac, the world's oldest
Bundesrepublik Dojčland je bukvalno kasa za obijanje, šteta što me mrzi da učim nemački, lepo bih se snašao među svim onim državnim kreditima, slobodnim tržištem i konstantnim izgrađivanjem, uzeo bih kola, našao tri majstora, jednog pomoćnika i eto firma za početak, moleraj, fasade...
Da zaludim neku Nemicu, da me sanja, šta misliš ti, bombaye
Mene zanima mišljenje naših dragih penzionera o ovoj vlasti, šta oni misle da li smo na pravom putu, da čujem te sveže mozgove
Jel ima zvaničnih informacija u vezi konačnog broja izašlih i samih rezultata ili još uvek stručnjaci vagaju krpe dele oduzimaju raspoređuju?
Verujem da će nevažećih listića da bude taman toliko da se pređe zvanični cenzus za parlament al to ovi ne smeju da objave xd
https://i.imgur.com/WhVwjri.jpg
menjam dva Filipa Svarma i Oliveru Jovicevic za random bosanskog novinara
Eo meni treba Olivera na par dana samo
"Pomešale su se plave i zlatne srpske zastave sa crvenim i belim turskim barjacima"
Deste govna
Desi tršo
Zapata, sto glasate madjare jebeno hahahaha
Grad sa dva semafora i pet bandera
preocigledan trol ali natera me covek da prebrojim semafore u sapcu, izbrojao sam dvadeset i verovatno zaboravio po koji
Evo, 25 celih. Nemojte ljudi da se zajebavamo, grad od 120k ljudi, 80km od Beograda, 80km od Novog Sada. Ova opozicija govnjiva umesto onih setnji 1 od 5 miliona bolje da je svaku nedelju pocevsi od Vidovdana pocela da dolazi u Sabac i pruza podrsku slobodnom gradu. Da malo ohrabri ovaj narod koji delom misle da smo mi jedine budale sto ne glasaju SNS. Sto ne dodje 10.000 ljudi iz ostalih gradova za Vidovdan da pruze podrsku?
1. na ulazu Sabac s mosta
2. 500 metara dalje pred autobusku
3. kilometar dalje prema zaobilaznom
4. zaobilazni put
5. levo na raskrsnici za letnjikovac
6. desno na raskrsnici za jevremovac
7. raskrsnica za Livade
8. Kod Kapitola
9 Desno pred majur
10. Kamicak
11. Nova robna kuca
12. Kamenjak, za Sup skolu
13. Cavic, cesma
14. Park Masarikova
15. Gimnazija
16. Centar Zeleni venac
17. Iza medicinske, na vasariste
18, 19, 20, 21 -Triangla
22. Vlade Jovanovica kod banke
23. Zivinarnik pijaca
24. Centar, sud
25, 26, 27 Letnjikovac
28 Kako se zove ona ulica od Masarikove prema mali, desno ides u Stojana Novakovica, levo prema kasarni, veliki semafor
29 Vuka Karadzica, kod bivseg PLejboja
30. Partizanska kod parka
ne mogu dalje, dva semafora hahaha popusis dva kurca meni i Maestru
Jebem ti ladno brojite semafore da pokažete da niste seljani, aj sad slikate trenerke da pokažete da niste sirotinja i kurac da vidimo moglo bi i to
bezi bre sendvicaru, da ustajes kad se obracas visoj kasti
Grad ima mozda 50k, 120k ima cela opstina sa selima koja su i po pola sata voznje udaljena od grada. Znam iz prve ruke, cale mi je iz jednog sela u okolini Sapca i zavrsio je srednju u Sapcu. I naravno da grad ima vise od 2 semafora hahaah, pa jebemu dal ste stvarno ulozili vreme da ih izbrojite.