Sevastokrator_95
ovih 1% su triforsi, njima odajem priznanje za doslednost
Jbt tvoj vrh je otvaranje ove teme i izbegavanje malograđanštine u Nemačkoj, Triforca svi kapiramo da je teoretičar debil ali čekamo finale. Za tebe ne čekamo.
Seve ako uopšte želiš da te bilo ko shvati imalo ozbiljno, moraš prestati da budeš skup parola. Moram već 6 meseci da srežem iq za 60 kako bih mogao sa tobom da se upustim u bilo kakav vid komunikacije koja nikako ne može preći u diskusiju.
Ajde bre Cara i ti više, gubiš vreme na čoveka kog ni u rodjenoj kući ne uzimaju zaozbiljno. Jede u sobi za kompom jer ga za stolom trpaju ko mladog majmuna :D
Seve ako uopšte želiš da te bilo ko shvati imalo ozbiljno, moraš prestati da budeš skup parola. Moram već 6 meseci da srežem iq za 60 kako bih mogao sa tobom da se upustim u bilo kakav vid komunikacije koja nikako ne može preći u diskusiju.
brate, tebe velika većina ljudi na ovom forumu ne shvata ozbiljno, tako da, čak i ukoliko si u pravu da mene niko ne shvata ozbiljno, ti nisi osoba koja bi trebalo da mi daje savete po tom pitanju
kao da ti prosjak na ulici objašnjava kako da se obogatiš
Ajde bre Cara i ti više, gubiš vreme na čoveka kog ni u rodjenoj kući ne uzimaju zaozbiljno. Jede u sobi za kompom jer ga za stolom trpaju ko mladog majmuna :D
Šta jedeš govna koji kurac, jesi čuo nekad za termin druga kuća :D
Zap je tvrdokoran, ali ima razuma, takoreći prilagodljiv je. Nije klasična belomatilska budala, to je svakako dobro.
Ako neko zna kakvi su lekari govna to su upravo lekari.
Moram od sebe ovde da pravim teletabisa da bih mogao sa tobom da razgovaram, još sam skinuo 15 iq da bi se osetio obrazovanim i inteligentnim čovekom. Sramota šta ti radim
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jbt tvoj vrh je otvaranje ove teme i izbegavanje malograđanštine u Nemačkoj, Triforca svi kapiramo da je teoretičar debil ali čekamo finale. Za tebe ne čekamo.
Budi pošten.
Jer si tenkre jbg
Ma trifors je meni ok, takvog moraš da imaš na sajtu, samo nekako da istrebimo one pečurke ejdusa, del boja... i ovo će prelepo mesto da bude.
A ne moraš da budeš.
neko se pronašao u 99%
hahaha jbt svelo se na ono da nas je previše iako na je 20 aahahahahha
Ubedi čovek sam sebe u to da sam se vakcinisao jer sam tako napisao, i okačio link koji ne radi. Još ubedjuje druge posle. Svašta.
Sevast, jesi tenkre, kenjao si pa si se ukljicio u spiku kao u fazonu učestvujem ali u startu DAUN. baš si mali majmun mediokritet
Triforce je kevuta, nije onaj tip ličnosti vidi nije u skaldu sa ZAPOM kakav DOWN ili obrnuto jelte
brate, tebe velika većina ljudi na ovom forumu ne shvata ozbiljno, tako da, čak i ukoliko si u pravu da mene niko ne shvata ozbiljno, ti nisi osoba koja bi trebalo da mi daje savete po tom pitanju
kao da ti prosjak na ulici objašnjava kako da se obogatiš
Šta jedeš govna koji kurac, jesi čuo nekad za termin druga kuća :D
Zap da se razume bar malo u medicinu odveo bi ga Celt davnih dana u Švajcarsku, znaš kakvi su Bugari gori od Turaka, vuku se ko creva.
:D
Zap je tvrdokoran, ali ima razuma, takoreći prilagodljiv je. Nije klasična belomatilska budala, to je svakako dobro.
Ako neko zna kakvi su lekari govna to su upravo lekari.
Neka fala, dobro mi je ovde, ne mogu da učim nemački, ima i ovaj poso u srbiji neke svoje perkove.
Moram od sebe ovde da pravim teletabisa da bih mogao sa tobom da razgovaram, još sam skinuo 15 iq da bi se osetio obrazovanim i inteligentnim čovekom. Sramota šta ti radim
Celt ne bi dao da ga leči belac iz Srbije, isključivo Avganisanac može.