Vaccina

1. Nije lako biti lekar među tom mainstream strujom degenerika. Ja ne znam kako bih mogao. Sigurno bih pokušao da napravim privatnu praxu, sve drugo je kurac, sve drugo je jednoumlje

2. Odveo bi ga makar kolica sa ručkom i lekovima da gura, i to fino plaćaju. Ali šta ćeš kad je ovaj definicija nepouzdanog čoveka.

3. Zap, da ponovim, ok, smaram drkam beli si mantil jel, ipak daješ odgovore smaraš se al ne na prvu, iako si sklon mediokritetu.

Moj zaključak, nebitan, jeste da imaš kičmu. Za mene je to iznad licence, ako me razumeš.

4. Tako se vukajlija zapravo i raspala - jer su kompleksaši koje ne uzimaju zaozbiljno ni u rodjenoj kući - ni iz pukog obzira i pristojnosti jbt - napravili sebi poslednje utočište gde mogu da glume ozbiljne ljude i ugrabe sebi malo samopouzdanja. Normalni ljudi šta će, videli s kim imaju posla i otišli glavom bez obzira.

5. Zapata koji ti je nadimak med plebsom?

6. Potcenjuješ rad u državnoj službi i mir u glavi koji isti donosi. Od napredovanja i zarade nema ništa, al nema ni većih egzistencionalnih stresovam Definicija životarenja. Privatna praksa je hiljadu nekih cimanja, za dobru lovu, al dok zaživi obeliš. Nema tu ničeg avangardnog, čist biznis.

7. Zap to možeš komotno u sirotinjsku spiku da prebaciš.

8. Tako se vukajlija zapravo i raspala - jer su kompleksaši koje ne uzimaju zaozbiljno ni u rodjenoj kući - ni iz pukog obzira i pristojnosti jbt - napravili sebi poslednje utočište gde mogu da glume ozbiljne ljude i ugrabe sebi malo samopouzdanja. Normalni ljudi šta će, videli s kim imaju posla i otišli glavom bez obzira.

jedino si ti od normalnih ostao i prilagođavaš svoj visoki iq da bi mogao da razgovaraš s debilima, a oni ti uzvraćaju nepoštovanjem jer ne kapiraju tvoj sarkazam i duboku misao?

aj napiši sad jedan nečitljivi post od 300 rečenica o tome pls

9. Ne znam melk dal na mene misliš u ova poslednja dva posta, al razlog što ovde dolazim je čista nostalgija.

10. Ja kad idem kod lekara, prvo pogledam šta drži na parkingu. Ako je manje od pasata - ne ulazim, zajebi. Čim to vozi škodu znam s kim imam posla.

11. Kompleksaši su uvek furali Vukajiju, Celt, Džimi, onda onaj moron kratko ćebe. Generalno kada se govna slože. Al to nebitno.

Stvarali sebi svoju jazbini na kraju se isaplili kao Celt. Celt jedini još stanuje. Ali naselili se migranti jelte po novim "njegovim" pravilima i evo skidamo mu kapu jer živi u SUI.

JEBI ME

12. Ja lečim sirotinju uglavnom, tešku sirotinju. Mislim u životu nekog punišu da nisam anestezirao lolo, ne bi umeo da pričam s njim

13. Zap, privatna praxa jbg. Tada ćeš možda i misliti "svojom" glavom.
    Kažem ti to kao antivaxer

14. Zapata radi samo sa onima što ne mogu da mu umaknu lololo

15. - Koga si dobio?
    - Dželata sa trećeg.
    - Au kurac, idemo kod onog Indijanca na Rudnik da te leči pečurkama.

16. Sada i matorih.

Matora novorođenčadi? Vidi stvarno. Baš i jesu (jeste? jesi?) novorođenčadi kad se ponašaju tako djetinjasto xD

17. Sada i matorih.

Puši mi zglavića debilu.
    Ja sam jedva dočekao da i matori puše vakcine koliki je presing na decu.

18. Cela ta suština oko vakcinacije matorih, pa sad smo na 50%, a koliko decu špricamo govnima skoro 90%. Dok ne zaboli na jebenom primeru ništa se ne desi.

19. Čale : cepti u groznici, ne zna šta ga je snašlo. Priziva svece, guli narandžu i cedi kupus, moli Boga da žvala nabavi vakcinu da se spasi čovek bede.

Sin : Desi čale kakosi, je l bolje? E stigle vakcine, ja se vakcinisao malopre.

Čale : au kurac, čim se ovaj moj debilko vakcinisao znači da je neko ultra govno, ne može čovek ni na najrodjenije da se osloni. Zajebi vacu, cedi ženo pomorandžu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.