Vaccina

1. Шмо сажео тему од 350+ страна у један пост....

2. Jbg Šmo mogu da iznesem to bez naročite bojazni i ne iz oholosti, kao nešto iza čega mogu da stanem. Kao što mogu da kažem da sam visok 183 i da ne umem da vozim automobil, tako stoje stvari i toeto.

3. Berlin je centar sveta trenutno, ono što je Pariz bio pre nekih stotinak godina.

Nazalost, dominantno je uverenje medju ljudima ovde da su ta vremena na izdisaju, '90 su bile ludilo ovde, rane 2000-te takodje jako kul, oseca se i dalje, ali dzentrifikacija cini svoje, jos je pandemija doslovno ubila 90% andergraund scene

4. Ja ipak mislim da smo mi pametniji jer su se naša predviđanja ostvarila u većoj meri dok se vakserska menjaju na sat vremena i onda ispada da su uvek u pravu - a nisu.

5. dobro, preterujem, nije ubila, ali je zadala bas jak udarac

6. Vaccina

Moj je zivot njemacka moj je zivot svicarska level

Eeej gde ja zivim

7. Berlin kreativni centar, tačka.

8. Sevast studira kolko ja znam

9. Ne stvarno što se tiče filozofije, umetnosti, istorije i geografije vratio bih te na fabrička podešaanja. Ozbiljno

Ja ovog melkora moram da upoznam, nemoguce da neko izgovara ove recenice neironicno.

10. Pariz, London, Njujork kreativni gokurac, tačka.

11. Sevast radi u DojčeGasu kao analitičar kvaliteta smeše benzina.

12. Sevast studira kolko ja znam

radim vec duze vreme brt, to sam pre 2 godine rekao jbt

13. Berlin kreativni centar, tačka.

Utoliko bi tvoje razocaranje bilo vece kada bi video sta je vecinsko javno mnenje u Berlinu kada je rec o vakcinama i merama protiv korone, umetnicka scena nije izuzetak, naprotiv.

14. Vaca je stvar ličnog stava i izbora, to poštujem i u to ne ulazim. Što se tiče kreativnog naboja i kulture Berlinu teško da bilo šta može da pridje trenutno.

15. https://youtu.be/aIivMDEwCNE

I merlinko peva o svajcarskoj, al zivi u sarajevu lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.