Vaccina

1. Daj nauci da vozis brt, a za glumu i bolje sto nisi upao. Sta sam narcisa i arogantnih ljudi video medju tim svetom, bezim od njih ko djavo od krsta i dan-danas.

2. Ima li natjecanja na kraju ili ste samo jeli govna pa ispali picke?

3. Ima, al mora neko neutralan da ustanovi pravila i sistem natjecanja.

4. Jeste Celte, to su grane koje te uče da razmišljaš, zaključuješ, delaš, donosiš sopstvene zaključke i zauzimaš stavove, umesto da slediš, podražavaš, usvajaš i prihvataš. Da si se bavio ovim divnim naukama umesto što si sprcao vreme ovde po vukajliji i raznoraznim podkastima, sad bi bio čovek i po.

...

Hteo, nisu me primili, bio u pozorištu svejedno kasnije, proveo 5 godina na daskama itd. Ne umem ništa oko IT i ne znam hemiju baš uopšte, matematiku takodje slabo, ne umem da vajam, radim oko struje i vode, vozim kola i motor, ne umem da zidam i varim. I operišam ljude i druge krajnosti.

https://vukajlija.com/ja-nista-ne-znam-da-radim-rukama/72857

5. Može desetoboj, bira svako po 5 disciplina

6. Melk je 40-. Ali govorimo bukvalno o danima koji opravdavaju taj minus

7. stari grci su smatrali da covek sa 40 godina dostize "akme" - svoj fizicki i intelektualni vrhunac

znaci melkore ako sad izgubis od nekog klinca koji je otiso u svabiju na baustelu i ne interesuje ga nista sem da mu mercedes sljasti kad dolazi nazad na odmor, mozes slobodno da se samovakcinises

8. Ja se nudim da sastavim 100-ak pitanja, ali kako ce se odigrati takmicenje i koliko ce biti regularno... jedino obojici da pustim na pvt tih 100 pitanja, pa da verujemo u njihovu cast.

9. ne, ne, mora sve transparentno, mozda u chatu pa da se odgovara u roku od odmah i da ne budu lako gugljiva pitanja

ili da budu pitanja s ponudjenim odgovorima pa da samo kucamo slova i da traje 5 min za 20 pitanja otprilike

10. mora pravi kviz uzivo, da ne bude varanja

zhajk smislja igre i postavlja pitanja

11. 6 oblasti po deset pitanja? Sport, muzika, knjizevnost, istorija, geografija, razno (u razno bih ubacio pop-kulturu, nauku, medicinu)

12. Ne, bez ponudjenih odgovora, il znas il ne znas, eliminisemo srecu kao faktor.

13. I ne moze na cetu, zbog onih "da" sektasa

14. Teško to sve izvodljivo. Može desetoboj, svako po 5 disciplina. Ja predlažem, šta znam - ajde šah, ko može više da popije, nešto da nacrtamo na zadatu temu i neku igru pamćenja nečeg već. Ne znam šta bih peto predložio.

15. ako cemo po oblastima, fer je da svako izabere po jednak broj oblasti

16. Ruke da obaramo, eto 5

17. Kakav bre sah i obaranje ruku, kurcio si se o opstem znanju

18. I nema biranja oblasti, ove pomenute su standardne za svaki kviz znanja sto po kaficima organizuju npr. Znam, jer sam skoro ucestvovao u jednom. I pobedio jbg, al to sad nema veze lolo ne radi se o meni, ovo je samo mali patispanj

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.