Unpopular opinion: sto je drzava veci kurac, to je stopa vakcinacije niza i obratno, sto je uspesnija i bogatija, to je stopa vakcinacije veca. Gotovo da moze 1-1 funkcija da se napravi, izuzeci su na nivou statisticke greske lol
Што Пилл До рече, наравно да ће више веровати држави они који су живели добро деценијама, него они које јебу на получасовној бази. Што не значи да су први паметнији или просветљенији, само значи да ће им држава лакше утерати курац кад то одлучи.
Ако је то у нику годиште, не можеш се сећати лично, али фазон наши (у смислу Екс Ју) су исто веровали деведесетих, само да прође рат и биће све опет по старом, јер су памтили Тита и живот под њим, па су научили на тежи начин.
Нећеш у сиромашним државама видети ни да неко малолетног сина наговара да одсече курац да би скупљао воке поене, већ искључиво у развијенијим, што не значи да је та активност добра или паметна
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Do YoUr OwN rEsEaRcH ShEePle!!!
Можда је убила све те људе, и можда с друге стране није никоме помогла, али то не значи да није добра
Ех, ништа од тога не би било да Кинез није појео супу од шишмиша, баш нас неће.
Unpopular opinion: sto je drzava veci kurac, to je stopa vakcinacije niza i obratno, sto je uspesnija i bogatija, to je stopa vakcinacije veca. Gotovo da moze 1-1 funkcija da se napravi, izuzeci su na nivou statisticke greske lol
Pa retardiran narod zasluzuje ovakvu vlast kakvu imamo
и кад мало фалило да преломим па да се вакцинишем, сетим се периода кад ми једва промил фалио да превагне па да се тетовирам
Sevast, sta to znaci? Da narod vise vjeruje svojoj državi u razvijenim i nekorumpiranim zemljama?
Ne govori nista o samom virusu.
Protiv migranata su najviše države u koje niko ne imigrira, a ujedno imaju i najveći stepen emigracija u zemlje zapada.
Podji od Srbije pa na dalje.
Što ne govori o migrantskoj krizi kao takvoj jbg
Што Пилл До рече, наравно да ће више веровати држави они који су живели добро деценијама, него они које јебу на получасовној бази. Што не значи да су први паметнији или просветљенији, само значи да ће им држава лакше утерати курац кад то одлучи.
Ако је то у нику годиште, не можеш се сећати лично, али фазон наши (у смислу Екс Ју) су исто веровали деведесетих, само да прође рат и биће све опет по старом, јер су памтили Тита и живот под њим, па су научили на тежи начин.
Нећеш у сиромашним државама видети ни да неко малолетног сина наговара да одсече курац да би скупљао воке поене, већ искључиво у развијенијим, што не значи да је та активност добра или паметна
Neću da se vakcinišem, ne zbog sebe i sopstvene dobrobiti prevashodno, već stoga što hoću da pravim decu.
Napunis sad par teglica, pa u zamrzivac, vakcinises se i sutra kad budes teo decu izvadis pa delis ko eurokrem
Win win situacija
Bolje ovako. Vakcine su kao heroin - prvi put ništa, gotovo da i ne osetiš. Druga tu i tamo, posle trećeg puta, teško se čupaš.
Ja planiram od starta pandemije. Al nikako da nadju odgovarajucu. Verovo sam rusima, pa kinezima pa amerima. Svi me zajebali
Mix sintetics 90C https://www.facebook.com/DrJovanaStojkovic/photos/a.604105889974244/1533270310391126/
Hahaha el. Me jebes
Ovo random avax fotosopiro
Slagalica hvala ti
Cek jbt kakvi su to vax komenti ispod
Masa ispizdela slagalica podrzava avax pokret hahhaahha
based trifors i melk https://i.redd.it/z0nzqptr3oa81.jpg
melkor vakcinisan jednom