Vaccina

1. Није то то, фали како дркам.

2. Samo da oce celt da ugine, sve bi doslo na svoje, SZO bi proglasila kraj pandemije i priznala da je lagala za sve, ali ovako ne vrijedi, celtovo postojanje je poslednja stvar koja drzi ovu cijelu pricu na okupu

3. eto caro, vidis sa kim si u drustvu

4. da jbg.
    Da ne pricamo o tome da nece da se vakcinisu i zastite starije ljude i one koji ne smeju da s vakcinisu.

Siritelji zaraze i prizeljkivaci smrti nakon vakcine od vakcine.

5. Келт би заправо волео да ја рикнем од короне па да каже: "Што се није вакцинисао мајмун?!"

6. Ниси ставио велико слово на почетку, не верујем ти.

7. sad bez zajebavanja, odajes malo sociopatski vajb. mislim nemam pojma, al po postovima samo.

8. Mali Mujo
    Hotuli su u doba Turaka dovodili zene na jebanje ponosno, a kad bi neki nehotul pokusao da se obracuna s Turcima i poginuo, uzvikivali su "pa sto se kurcio majmun".

Hotuli su san svih svjetskih vladara i elita, i najgora nocna mora slobodnog covjecanstva.

Rece Mujo i glasa za Dodika jer nema bolje opcije od njega

9. Није то то, фали како дркам.

nelol

ok ok things just got giga serious

10. sad bez zajebavanja, odajes malo sociopatski vajb. mislim nemam pojma, al po postovima samo.

Хвала што си ме обавестио. Битно да они који "тролују" о логорима, напушавају редовно неистомишљенике и слично не одају.

11. Мада видим шта радиш већ дуже време, чим се неке конкретне информације поделе одма крећу ад хоминеми, офтопик, петпарачке психоанализе. Мало да се затрпа битно.

12. Da da, imam agendu ovde i planski radim stvari, sa ciljem koji necu da podelim sa vama ovde na sajtu vukajlija.com

13. Не мора бити ботовање, може бити и сујета јер за неке ствари што качимо овде просто немаш објашњење па је боље потиснути.

14. Idi stavi video na butcut kako si provalio zaveru koju celt vrsi nad postenim vukajlijasima posto je patern ocigledan blablabla

15. Nije to slucajno, zavera je od strane mene

16. Ма немој да исмеваш, оправдај ми се сад, докажи поштене намере као што очекујеш од мене. Да не одаш случајно погрешан вајб.

17. Branim se cutanjem, provali paterne i nadji neke tajne dokumente

18. Спремам подужи пост пун доказа, буди у приправности.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.