Vaccina

1. Razceltavanje u najavi lolo

2. da, jer sve sto radimo je ciljno i sa planom, promisljeno itd, nije uopste slucajno i iz dosade/neznanja/itd.

tako ceo svet, hijerarhijski do ljudi gustera.

jel da lestat?

3. Ja sam, licno, uzeo dosta para od fajzera, da vakcinisem tudju decu, svoju nemam, jer ne verujem u instituciju porodice.

4. A tek kolko sam napisao umrlica na dijagnozu kovid-19, iako je istinska dijagnoza bila neka hronična bolest, za to isto uzimam dosta novaca od SZO

5. ja za razliku od zapate nisam placen nego radim iz ciste zlobe prema covecanstvu

6. Sav zaradjeni novac koristim da podrivam zdravo srpsko tradicionalno tkivo, i zamenim ga woke propagandom, migrantima i zagadjujućim industrijama.

7. Jbg zape nisi ti. Al ima ko jeste.

Neko mudar jednom rekao da svi ovi lekari koje sponzorusu farmaceutske kuce bi trebali na svojim mantilima imaju stikere sponzora, kao fudbaleri, rukometasi i ostali sportisti.

8. Ne jete govna bezveze kada se zna da ima ko uzima pare za to sto radi

9. Nesto se kon smirio od kada su mu banjavali na kucu i pisali grafite

10. Jel mozes da se zakunes da nisam uzeo lovu?

11. Mogu al neam razlog.

12. hej hej cekajte kad ste vec nelol ozbiljni

Vakcine su zle, menjaju dnk rnk mmr bdp. Ok. Vakcine ubijaju, najvise su rokale fudbalere na terenima tijekom 2020-te godine hehe no dobro.

Ajd ovo bih mogao da razumem da postoji samo jedna vakcina pa je ta jedna firma u vlasnistvu Dr.Evil-a i sad oni tu planiraju neke smicalice. Ali kako majku mu, ni kineska, ni ruska, ni americka, ni moderna (ne znam cija je), kako su sve isto zlo?

Znaci tipa amerika vs rusija vs kina sto su u ratu za svetsku prevlast, ekonomski i drugi ratovi se vode 24h/365 dana u godini ali su se naprasno udruzili da skenjaju averidz hotula nanobotima i da mu mutiraju prelepu dnk i njegove lavlje gene

Znaci zapata ne prima pare samo od fajzera nego i od Putina, brata Sija i ovih drugih jer su svi u istom dilu :O

13. sve je to SZO, to je glavna organizacija koja kontrolise sve vlade ovog sveta

14. Skauz, scuo za globalizam?

15. SZO krovna organizacija, kao FIFA

16. Ja se nadam obaveznoj vakcinaciji jer želim da posao u fabrici zamenim čuvarskim u logoru.
    Veća plata plus beneficije

17. Onaj gebrejesus vuce konce, iako lici na činčilu

18. Ofc da je szo

2 god diriguju planetom.
    Na fazon mmf. Ista firma.

19. Ako dodje do logora za avaxe, nadam se da će meni zapasti neki ženski logor, da ta obezbedjujem hehehe

20. sve je to SZO, to je glavna organizacija koja kontrolise sve vlade ovog sveta

jasno, SZO kaze kad se radi o siriji i donjecku koljite se ali odlozite ratne sekire kad se pojavi korona da skenjamo random hotule

ako se pitate kako to znam iako u nekom random mokrinu blejim sa ortacima i pijem pivo sedeci na gajbi reci cu vam: jednostavno znam

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.