Vaccina

1. Mogu po Musašiju preko Norveške da organizujem da ti se dostavi, to bi išlo malo brže, 8-9 dana

2. aj ono forvarduj ako vec cvrkuces.

Jbt ne trazim za dzaba

3. Realno na kraju će musač i doneti ta neka spika

Vukajlija

Živeće ovaj sajt

4. Id uočin dobićeš kad se vratim, jesam lepo reko ljucki.

5. Pre nego stigne u noobland nisam zaintrigiran

6. Kako da ti kazem, nisam zedan takve cirke, mogu probam, ali pomozimo deficitarnima.

Isapo si grba jbg.

7. Jebo Celta nek pije forouzis.

8. vojvodjani imaju lebac dobar, nemojte tako

9. Sevastokrator_95
    vojvodjani imaju lebac dobar, nemojte tako

Nemojmo da krenemo s peciva da se frljamo, vojvođani ima da jecaju.

10. true spika ovaj jede arsen mravoinsket kiflu ovaj jede wursten kiblu bleji na vuki

ate puste kurca

11. Aje što je seve pizdun ali šmoki ima debelu tendeciju kao tom mainstream stavu.

Šmo, preispitaj se.
    Nije sve igrica djembeli

12. Inače šmo po tvojoj preporuci skino sam vicera i 2 i 3. NIsam uspeo vise od 5min a skidalo se na netu 20mbit mts downloada.

Ukapirao sam taj incel rad. Na viceru troici riba bez gaca sa istrcenim dupetom odjebava glavnog lika da ide da uci learning lesson.

To oni vam arade to ste vi. Vi radite to. Ozb

13. Da viš tek u keca šta mi uradili sa mladim incelskim neuronima. Tamo Geralt ide okolo jebe sve što ima pičku i skuplja pokemon sličice na kojima su ribe koje je jebo.

14. Random superhiro se budi ima spesal abiliti al nemoz jebe natrcenu prepicku, da bi je jebo mora osvoji igricu prodje level

To je spika o averidz dobrom duhu skomlji. Debelom duhu lololo

15. Jbt taman skino igrice ajde reko ne znam nesto radi, ono iza random pickopacensitvo, glavni junak dolazi u situacije da odgovara sa DA NE MOZDA

koji je vama kurac jbt

16. Da: mozda cu igrati tutorial
    Ne: izazov je tutorijal
    Mozda: tutorial je neminovan

17. Phahahhah. Daj oduzimajte sve nagrade CD Projektu, Cara provalio šta je iza svega. A pazi tek kako izgleda dorkčina što je tvorac wichera https://preview.redd.it/7o88ouxbfoa81.jpg?auto=webp&s=e2997223f8bc64adb0071e7439e87d289ac264d7
    Prototip incela re al no

18. Smo, sry.

al ti si aj lik sa mackom.
    Zato te svi vole, Jer si benignan

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.