Msm ta iz kovid bolnice dr bas nije normalna.
Prodala mi spiku kako je dosla u banku i neko joj se uneo u facu i ona ga napusila kovid merr kurac palac.
I taj mentol sto se uneo u facu u fazonu ma kakva korona, a ona mu kaze, dobro vi se ne bojitr, ali ja se bojim. Ja radim u KOVID BOLNICI
Celt, jel ti i dalje veruješ da je virus došao od nekog šišmiša iz Wuhana?
Ne znam šta će celt reći ali ja lično više ne verujem da ovaj virus postoji, dakle ofišl se vraćam na mišljenje od početka pandemije i sad sam dodatno poduprt nekim činjenicama koje nisam ranije mogao dobro da razlučim, ali sada znam kvaku
Sve ali bukvalno sve se svodilo na masovno vakcinisanje, nije ovo nastalo zbog izbora u Americi nikako
Zato nas i plaše pričom o laboratorijskom biooružju
Braaaate baš kopate i tražite ove slučajeve u raznim pičkojevcima. Ovih slučajeva je DEFINITIVNO bilo i pre ako gledaš i osmu amatersku kiparsku ligu jug.
Korona izaziva upalu srcanog misica, izaziva i fajzer. Sami su rekli.
Ne znamo dal je vakcinisan. Vrv jeste jer su sportisti mainstream moroni po difoltu.
Jedan se nevakcinise svetska drama ispadne.
Posebno u kolektivnom sportu. Svi sportisti su 90%vakcinisani jer su deo uslovljenog copora koji mora da igra da putuje da bude lutak u cirkusu.
Nije ovo bili prije ovako, ovo je definitivno od korona pandemije. Ne od vakcine primarno koliko od same korone koja uzrokuje miokarditis i generalno napada, pored pluća, srčani mišić kao i bubrege.
To je neka celt-šmo politika kao “sve je to bilo nego niste obracali paznju”. Nije bilo, uzrokovao je covid.
Nisam reko da nije sad povećan broj glavčo, ali to opet ne opravdava razne ejduse da pobednički izdrkavaju svoje kurčiće svaki put kad nalete na vest da je u četvrtoj rumunskoj ligi - dunav mladog Viorela izdalo srce tokom utakmice. Mlad čovek je umro i to je žestoko sranje, neka ostane na tome a ne da ejdusi izvlače neke svoje zaključke 'eto vidite šta radi vakcina ee..'
Jeste, bilo omikron kraj pandemije a bolnice nikad punije i kriva jos zakrivljenija a vace postale besmislene
lupas gluposti caro
Jok. Bas se zahuktalo generalno.
Samo su svi postali indiferentni na cifre.
Prico bas juce sa jednom dr iz kovid bolnice.
Celt, jel ti i dalje veruješ da je virus došao od nekog šišmiša iz Wuhana?
Veruje u zavisnosti od relevantnih izvora. To misljenje moze da se menja ali i ne mora.
Relevantni izvori ce da presude. To je ok
Danas video i report za sjebani srcani misic od korone.
Ofc ne pise se dal su bili ili nebili vakcinisani al true jeste da i jedni i drugi obolevaju.
Teska prica.
caro, lupas gluposti
https://imgflip.com/gif/63k655
Msm ta iz kovid bolnice dr bas nije normalna.
Prodala mi spiku kako je dosla u banku i neko joj se uneo u facu i ona ga napusila kovid merr kurac palac.
I taj mentol sto se uneo u facu u fazonu ma kakva korona, a ona mu kaze, dobro vi se ne bojitr, ali ja se bojim. Ja radim u KOVID BOLNICI
Svi se automatski pomerili za 3m auuuuuu
Nisam mogao dalje na tu temu
Inace to mi zubarka private za koju nisam znao da je u sluzbi. Kao zubar morala tamo ide jede govna.
Vise mi nije zubarka.
Bot jebeni
Ne znam šta će celt reći ali ja lično više ne verujem da ovaj virus postoji, dakle ofišl se vraćam na mišljenje od početka pandemije i sad sam dodatno poduprt nekim činjenicama koje nisam ranije mogao dobro da razlučim, ali sada znam kvaku
Sve ali bukvalno sve se svodilo na masovno vakcinisanje, nije ovo nastalo zbog izbora u Americi nikako
Zato nas i plaše pričom o laboratorijskom biooružju
https://nova.rs/sport/fudbal/fudbaler-grcka-umro-na-terenu-hitna-pomoc/
Braaaate baš kopate i tražite ove slučajeve u raznim pičkojevcima. Ovih slučajeva je DEFINITIVNO bilo i pre ako gledaš i osmu amatersku kiparsku ligu jug.
Aj sad bez zajebacije. Bilo je i bice.
Korona izaziva upalu srcanog misica, izaziva i fajzer. Sami su rekli.
Ne znamo dal je vakcinisan. Vrv jeste jer su sportisti mainstream moroni po difoltu.
Jedan se nevakcinise svetska drama ispadne.
Posebno u kolektivnom sportu. Svi sportisti su 90%vakcinisani jer su deo uslovljenog copora koji mora da igra da putuje da bude lutak u cirkusu.
Vrv da se vakciniso 9:1 da nije primio vacu.
https://brandnewtube.com/watch/young-hearts-part-10-athletes-keep-dropping-how-many-more-will-it-take_t8WgZvKtp2xHhVZ.html
Nije ovo bili prije ovako, ovo je definitivno od korona pandemije. Ne od vakcine primarno koliko od same korone koja uzrokuje miokarditis i generalno napada, pored pluća, srčani mišić kao i bubrege.
To je neka celt-šmo politika kao “sve je to bilo nego niste obracali paznju”. Nije bilo, uzrokovao je covid.
Kovid je izgovor za vakcinu.
Kovid najgore zlo a vaca fizioloski rastvor koji u nekoj meri smanjuje smrtnost placebo efektom ili true.
Kako fizioloski smanjuje smrtnost, u fazi do dve sedmice kada je moguce smrt pripisati vakcini.
Dugorocne posledice svi odjebali. Nema ih.
A vacca u exp fazi do 2022. Niste realni jbt
Nisam reko da nije sad povećan broj glavčo, ali to opet ne opravdava razne ejduse da pobednički izdrkavaju svoje kurčiće svaki put kad nalete na vest da je u četvrtoj rumunskoj ligi - dunav mladog Viorela izdalo srce tokom utakmice. Mlad čovek je umro i to je žestoko sranje, neka ostane na tome a ne da ejdusi izvlače neke svoje zaključke 'eto vidite šta radi vakcina ee..'