Vaccina

1. Kenjas smo. Ejdus samo bacio link i moze da se diskutije dal je debil ili ne. Likovanja nije bilo.

2. Aha brate sigurno je to okačio ovako bez razloga da podijeli sa vukajlijašima a ne da gura svoju avax agendu

3. Mojne tako, ejdus jutarnje kafice ispija u hotelu moskva uz piano.

Bacio je kao pretpostavku. Mozda je fejk, mozda nije.

4. Sad bi celt naglasio doping. Sig se surio najgorim sterodima ne bi li dao gol u drugoj grckoj ligi sta vec

5. Ovim fudbalerima treba pod hitno uvesti doping testove, umiru ko muve pucaju se sa čim stignu !

Neki celt ostavio koment na toj vesti.

Celt milorad - celtlord

6. ali to opet ne opravdava razne ejduse da pobednički izdrkavaju svoje kurčiće svaki put kad nalete na vest da je u četvrtoj rumunskoj ligi - dunav mladog Viorela izdalo srce tokom utakmice. Mlad čovek je umro i to je žestoko sranje, neka ostane na tome a ne da ejdusi izvlače neke svoje zaključke 'eto vidite šta radi vakcina ee..'

7. Danas sam naleteo na mainstream pamflet kako reagovati kada nevakcinisani umre.

Neka spika o veri hriscanstvu itd. Neko objasnjenje hotulu da ne likuje.

Jbt pisu uputstva za hotule zasto jbt.

8. Ma jebe mi se za ejdusa samo kazem da ni vi ne treba da pravite od toga svakodnevnicu kad nije bila. Sve do pojave korone.

9. Definitivno ovako nije bilo nikada ranije. Ako se sećate ranije kad bi neki fudbaler kolabirao ili preminuo na terenu - to bi bila vest o kojoj bi se pričalo baš dugo.
    Ne postoji avax agenda, postoji samo vakserska agenda.
    Ne likujem nikako nego mi je žao ljudi koji su primorani da je prime da bi se bavili svojim poslom.

10. Ovo za avax agendu je true.
    Ne postoji avax koji bi vaxa naterao i prisilio da ne primi vakcinu.

Sloboda baćo

11. Ma jebe mi se za ejdusa samo kazem da ni vi ne treba da pravite od toga svakodnevnicu kad nije bila. Sve do pojave korone.

Nije ni sad tolika svakodnevnica kolikom ejdus hoće da je napravi. Umro Mark Vivijen Foe, umro Mikloš Feher, umirali su definitivno i niželigaški igrači samo se tada oko toga nije dizala tolika ujdurma. Više se dešava, ali ne zbog bocke.

12. Više se dešava, ali ne zbog bocke.

A mrna vace izazivaju miokarditis. Nus pojave se beleze u 14 dana. Sve preko toga nije dejstvo vace nego priroda.

E ono

13. Mozda koronka mozda vacca true konkluzn

14. Usterajh ukinula mere, nisam džabe išao. Mission accomplished.

15. To meeeeelk

Ukinula mere al uvela obaveznu.

Pobeda!

16. Obavezna je pod navodnicima, možeš izbegneš na 100 nekih načina. Pričao mi inspektor iz murije tamo, poznanik dobar inače.

17. Pa verujem. Uvek je tako. Prvi se odrade hotuli. Gospoda nadju nacin.

18. Prvi se odrade hotuli.

Broj je broj :) Evo burazer primio dve doze jer je morao, a zapravo nije morao, i sad dobio i koronu na sve to.

19. Kazu ljudi koji se razumeju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.