Uvek je tako. Masa se isprima na levelu kolektivne poslusnosti i propagande.
Idu logikom a sto bi nam to govorili ako je lose za vecinu.
Celt modul-pa nece valjda dizu ruku na svoje gradjanstvo prokenjavanje.
Jos ako im das povlastice tipa mogu putuju, idu u bioskop wow efekat.
A najveca povlastica koju mogu dobiju - ne moraju da misle.
I na tom levelu su ih zajebali jbt
Mogu se upinjati u medijima koliko oce, cinjenica je da kovid kult nikad nije bio slabiji, ovih bustovanih sa trecom dozom uglavnom nema ni 50% u vecini drzava, sve nekadasnje teorije zavjere, sto o kovidu, sto o vakcini, su se uglavnom ostvarile i pricati da je sve ovo bilo za kurac je postalo i te kako prihvatljivo i normalno u svakom nefiltriranom okruzenju
pa da melkor, i ovde je verovatno da ce za 15ak dana da ukidaju sve, ukljucujuci i sertifikate i jebene maske.
sto se i dalo ocekivati, posto juce bese ovo:
Cara™
Jeste, bilo omikron kraj pandemije a bolnice nikad punije i kriva jos zakrivljenija a vace postale besmislene
cara da je sahista bio bi onaj sto osmisli strategiju, kako ce da odigra otvaranje da preko middlegejma dodje u neznatno bolju zavrsnicu od protivnika i tako zajebae sve, a onda ti u narednom potezu ostavi nebranjenog topa da pojedes
apsolutno ne. dosta praznije bolnice, dosta manje se umire, svi svesni da vise nije to ono sto je bilo prosle godine, sistemi spori da prihvate to, al prihvataju polagano.
apsolutno ne. dosta praznije bolnice, dosta manje se umire, svi svesni da vise nije to ono sto je bilo prosle godine, sistemi spori da prihvate to, al prihvataju polagano.
Ne, ovo si pročitao Šeklera od pre nedelju dana a sada peva drugačiju pesmu. A ti veruješ relevantnim izvorima.
aj kazi mi jel ce kripto jos da pada ili da krene da raste, pliz. al ne ono sad kao da me zajebes, stvarno me zanima tvoje misljenje, pliz budi iskren pomozi celtu.
teorije, to je nemerljivo proseravanje, ali bukvalno sve sto si ovde napisao konkretno, sutra maltene ispadne drugacije.
I tvoji naučnici i struka se dosada bezbroj puta posrala i promenila priču naglavačke pa njih nisi napadao - jer ipak oni ne greše. Čak i kad greše, oni ne greše.
Buraz ti je hotul jbg. Reci mu da je hotulijanac :)
Puknuce ga placebo brze ga prodje.
Hahaha
Uvek je tako. Masa se isprima na levelu kolektivne poslusnosti i propagande.
Idu logikom a sto bi nam to govorili ako je lose za vecinu.
Celt modul-pa nece valjda dizu ruku na svoje gradjanstvo prokenjavanje.
Jos ako im das povlastice tipa mogu putuju, idu u bioskop wow efekat.
A najveca povlastica koju mogu dobiju - ne moraju da misle.
I na tom levelu su ih zajebali jbt
Mogu se upinjati u medijima koliko oce, cinjenica je da kovid kult nikad nije bio slabiji, ovih bustovanih sa trecom dozom uglavnom nema ni 50% u vecini drzava, sve nekadasnje teorije zavjere, sto o kovidu, sto o vakcini, su se uglavnom ostvarile i pricati da je sve ovo bilo za kurac je postalo i te kako prihvatljivo i normalno u svakom nefiltriranom okruzenju
pa da melkor, i ovde je verovatno da ce za 15ak dana da ukidaju sve, ukljucujuci i sertifikate i jebene maske.
sto se i dalo ocekivati, posto juce bese ovo:
Jeste, bilo omikron kraj pandemije a bolnice nikad punije i kriva jos zakrivljenija a vace postale besmislene
cara da je sahista bio bi onaj sto osmisli strategiju, kako ce da odigra otvaranje da preko middlegejma dodje u neznatno bolju zavrsnicu od protivnika i tako zajebae sve, a onda ti u narednom potezu ostavi nebranjenog topa da pojedes
Da, cinjenica jeste da medju dabl vakcinisanim ima preko 60% novonastalih avaxa.
Tezak udarac
majstor proseravanja, teorija i strategija, amater prakse. to je cara.
Aj pogledaj vesti loma. Smrti i zarazenih nikad vise samo je narativ omikron mora tako, priroda
Celte nabedjenost nije vrlina jbg
Brate o cemu pricas. Sve brojke divljaju. Samo je sad kul naviklo se
caro leba ti, sve sto si rekao juce je ispalo drugacije sutra. ali bukvalno sve.
teorije, to je nemerljivo proseravanje, ali bukvalno sve sto si ovde napisao konkretno, sutra maltene ispadne drugacije.
to je talenat, nije zajebancija. treba samo da se stavi inverter iza tebe i ko baba vanga si jbt.
Zato sto zakreces glavu. Na kraju krajeva nista od toga nije bilo moje misljenje, secas se.
Ne, ovo si pročitao Šeklera od pre nedelju dana a sada peva drugačiju pesmu. A ti veruješ relevantnim izvorima.
aj kazi mi jel ce kripto jos da pada ili da krene da raste, pliz. al ne ono sad kao da me zajebes, stvarno me zanima tvoje misljenje, pliz budi iskren pomozi celtu.
I tvoji naučnici i struka se dosada bezbroj puta posrala i promenila priču naglavačke pa njih nisi napadao - jer ipak oni ne greše. Čak i kad greše, oni ne greše.
ED
J S
U
Sviras qrcu celtaro a zakreces glavu jbt
Bukv ovo sto rekao ejdovs, zadnja dva tri dana strikes again
daj bre kazi mi tvoje iskreno misljenje o ovome, stvarno me zanima