Jedno vreme sam non-stop čistio sinuse svaki put kad uđem unutra, jbt bio sam kao opsednut. Smetalo mi je najviše jer sam postao baš baš nadražljiv i pokupio bih bukvalno sve što se dešava u krugu od sto metara
Ukratko: nemojte otvarati čakre u gusto naseljenom području gde jedino parče prirode predstavlja obližnji park lololo
Celte odmori od ružne priče antivakserske, evo podeliću sa tobom jednu intrigantnu teoriju zavere koja nema nikakve veze s temom
vakcine ne razumem dobro kao i niko ovde i mozemo da jedemo govna do sutra.
ovo razumem dobro, i mogu samo da vas posmatram i da mi izgleda ko da se zajebavate.
trifors kaci video (sto nije tekst jebote) kroz koji sam ovlas prosao i debil objasnjava kako mlazni motori ustvari ne trose gorivo da 100t cega god guraju kroz vazduh skoro pa brzinom zvuka... i aj sad ti objasni nekome ko proguta to, zasto to nije tako :)
a cara je u fazonu, ne znam kako al siguran sam da nas truju. ozbiljna argumentacija, ne moze nikako da se opovrgne osim da glasnije loloces, sto protiv care ne mozes posto je on goat lolocenja:
https://www.youtube.com/watch?v=Ar-IEE_DIEo
ali brate, do kojih granica je ovaj video sto je okacio trifors glup, to je neverovatno. bukvalno sve sto je rekao je pogresno, i sto je najgore... aj vakcine to neka madjija genetika, al ovo sto ovaj kenja ti treba lenjir i papir da dokazes da je najobicnija glupost i neinformisanost.
zamiljam slavka na aerodromu nis, kako wizaru iz malmea povezuje kemikaliju za kemtrejlse iz one rdjave cisterne, i onda ode kuci kod zene, polu prazan, sa svom tezinom tajne koju nosi sa sobom, koju zna, ali potiskuje i veruje da ne zna, pa kad se napije u oracu kaze samo "a jel... jel znate da ono sto sipam u avion, da otrovno?" na sta mu kazu aj slavko dosadan si vise sa tim, svakiu put kad se napijes u picku materinu.
Da to ok. Za pilote.
Nubine koje rade svoj posao.
Isto kao vaks osoblje koje prima bonus za svakog vakcinisanog od njegove ruke.
Pa za cene karata be
Isto ko što taxpejeri plaćaju nasi da ih laže to je u tom pravcu
Ja se osecam skroz sjebano kad vidim kemtrejle.
Msm vaccu mogu izbegnem, al ovo govno nema ekskluzivitet.
Za kemtrejle bio sam klasicna celtara.
Napusavao ljude smejo im se u lice.
Tek naknadno sam izvalio koji sam bilde kad sam malo bolje protrljo oci.
Za brata Triforcea pozdrav o/, Cari klasican nepozdrav
Jedno vreme sam non-stop čistio sinuse svaki put kad uđem unutra, jbt bio sam kao opsednut. Smetalo mi je najviše jer sam postao baš baš nadražljiv i pokupio bih bukvalno sve što se dešava u krugu od sto metara
Ukratko: nemojte otvarati čakre u gusto naseljenom području gde jedino parče prirode predstavlja obližnji park lololo
To je ustvari onaj park sa videa gde sam hodao bos haha
Sviras kurcu celt level opozit sajd
Brt tačno sam mogao da osetim kako mi se jebeni metal uvlači u bronhije nije zajebancija
Pavlovljev efekat jbg
https://comment-cdn.9gag.com/image?ref=9gag.com#https://img-comment-fun.9cache.com/media/anN41xV/aM7qL4b3_700w_0.jpg
Neindoktriniran čovek bi se zamislio.
Top tri izvora avaksa i pokojeg neonaciste:
1. Bitchute
2. Quora, pogotovo kad je piše former self-employed
3. Slike s 9gaga
vakcine ne razumem dobro kao i niko ovde i mozemo da jedemo govna do sutra.
ovo razumem dobro, i mogu samo da vas posmatram i da mi izgleda ko da se zajebavate.
trifors kaci video (sto nije tekst jebote) kroz koji sam ovlas prosao i debil objasnjava kako mlazni motori ustvari ne trose gorivo da 100t cega god guraju kroz vazduh skoro pa brzinom zvuka... i aj sad ti objasni nekome ko proguta to, zasto to nije tako :)
a cara je u fazonu, ne znam kako al siguran sam da nas truju. ozbiljna argumentacija, ne moze nikako da se opovrgne osim da glasnije loloces, sto protiv care ne mozes posto je on goat lolocenja:
https://www.youtube.com/watch?v=Ar-IEE_DIEo
Lolčina, baš ovako i zamišljam da karamel simbioza zvuči u RL
Hahahah
ali brate, do kojih granica je ovaj video sto je okacio trifors glup, to je neverovatno. bukvalno sve sto je rekao je pogresno, i sto je najgore... aj vakcine to neka madjija genetika, al ovo sto ovaj kenja ti treba lenjir i papir da dokazes da je najobicnija glupost i neinformisanost.
zamiljam slavka na aerodromu nis, kako wizaru iz malmea povezuje kemikaliju za kemtrejlse iz one rdjave cisterne, i onda ode kuci kod zene, polu prazan, sa svom tezinom tajne koju nosi sa sobom, koju zna, ali potiskuje i veruje da ne zna, pa kad se napije u oracu kaze samo "a jel... jel znate da ono sto sipam u avion, da otrovno?" na sta mu kazu aj slavko dosadan si vise sa tim, svakiu put kad se napijes u picku materinu.
tezak je slavkov zivot.
Hotul 6th sence
Ne truju nas, vakcine su bezbedne, pandemija je 1/1 true, zdravstveno mi pokriva teretanu vakciniso sam se a nisam morao
Celtul 2022