Vaccina

1. Celt reakcija odlična, malo je reći da sam zadovoljan

2. Otkad sam se rodio, ništa nisam imao
    Na ulici se cimao, kamtrejlse izbegavao i dilovo

nije isto biti otvorenog uma i biti kao levak u koji svako u prolazu sipa razne budalastine

3. Skauz nema muda veruje u nedokazane t zavere.
    Samo dokazane su prrihvatljive. Tako nema sanse da se ispalis, ostanes pametan sa strane.

Posle pricas znalo se to sve videlo se. Dok ne dodje smejes se i pisas po tim budalama.

4. Posle pricas znalo se to sve videlo se. Dok ne dodje smejes se i pisas po tim budalama.

ovo me zapravo dosta podseca na tebe kada si lupetao sta ce biti sa djovakom u australiji, kada si pokrio sve scenarije od samoubistva do otmice vanzemaljaca i "bio u pravu"

u sustini glup si, nemoj da pokusavas da meni prikacis stvari koje ti radis jadno je

5. Svi su lupetali za djovaka i svi su izlupetali jer scenario koji se desio bio nepredvidiv.

Ne kacim ti nista. Tvoj koment je ukazivao na to moronu

6. Ko celt dijabolik sto kenja da sam se izlupetao sve a svi se israli u istom levelu za kokosa

Sad ispadne cara se izmajmuniso a sve se izmazali govnima

Ima vas tu par pusaca kuraca u krugu celta. Jedino sto njemu to ne smeta, to je druga prica

7. oh scenario bio je nepredvidiv, ali ce dosta komentara "sve smo pogodili brate caramel" opovrgnuti ove tvrdnje i ukazati da ste ipak tvrdili da ste pogodili nepredvidivi scenario

aj prekini se blamiras vise budalo cemerna

8. Sviras frulicu bzvz

9. sto bi meni smetalo sto se blamiras i zakopavas, koga boli uvo

10. O cemu ti pricas uopste jbt

Meni da nije do blamiranja i debilisanja ne bi ni blejao (skriming goat) ovde sa prisutnim likovima imbecilu.

Sad treba mesni dodje iznapusava te i otera sa foruma kao skodija i del boja lolololo

11. Dodje na vuka forum i toroce o blamiranju nekog prediksna koje sta kad rekao jbt.

Mesni, intervenisi pls

12. kako je lako trigerovati majmuna

idi zovi drugare da te brane jer sam ti pokazao koliko si glup

13. jos pise 2 posta za redom ne moze da izdrzi haha

e zovu te u spa da im dopunis vodu u sauni

SPA
    P
    A

14. Zapata i Celt jednako ne uspevaju da proniknu u činjenicu da nije neophodno biti aktivni hotul kako bi čovek bio deo problema; naprotiv, dovoljno je biti uzdržan.

15. Ali biće velikih nevolja kada ovo popusti skroz (a mora) i pretekne nekih 15 - 20% nevakcinisanih, a ostali počnu naglo da se kvare u svojim četrdesetim. Stres, kvalitet vazduha i ishrane i drugo - uvek se mogu optužiti, no svejedno, crv sumnje je neumoljiv.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.