Vaccina

1. Jok dobijaju se sa drveta avokada.

Pitanje je dal je legitimno takve stvari raditi. Fetus je mogao i drugacije da se neiskoristi.

2. Austrija obavezna vaca ali ne i za one sa zdravstvenim izuzecem, prelezalima i vec vakcinisanim hotulima 80%.

Prakticno samo blejaci ce morati da se vakcinisu a gospoda ce ostati gospoda jer uvek postoji nacin.

3. E da seve video sam da si me kritikovao sto ti expandujem temu jbt.

Smatrao sam imamo zajednicki cilj.
    Predlazem ti da otvoris provax vaccina temu.

4. Param Parchard
    Nznm šta sam zakačio, sezonca ili neki od najaktuelnijih sojeva, ali me je zadnja dva dana pregazilo - slabost, glavobolja nenormalna, zima mi u pm (12 stepeni napolju). Nemam temp. ipak.

juče

Mene prošli petak i subotu lomilo opasno. Petak uveče sam imao kao groznicu neku i preznojavao se nenormalno. Ujutru kad sam se probudio, ceo sam mirisao na jebeni penicilin. A nisam pio lekove, niti sam se upišao.

Nisam ni temp imao, ne znam je l koronka bila, ali nisam prestajao da pijem alkohol tih dana. I voala, nestalo kao rukom odnešeno.

5. Cara se vratio iz spa i odmah kobjasnio ovim mimom

6. Iz spe? Iz spae. Iz spu.

7. dođe iz spa - napravi dobar mim
    dođe iz podruma - piša po vakcinama

8. pisanje po vakcinama sve ok, samo si ponekad kiseo, tako da dobar je taj spah za tebe.

9. Ok je sodo bikarbono idi spasi nadutost i gasove!!!

10. verovatno treba manje jedes masno i slatko, pomaze to.

11. slatko izbegavam da jedem. Masno isto, svinjetinu skoro nikako.

samo kiselo cepam.

12. Kako to mislis ne jedes svinjetinu

13. smrdi jbt. meso smrdi.

msm prasetina, dobra slanina ili nesto trece moz prodje ostalo mi se zgadilo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.