U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Cara u provodu, Melk bolestan, Zapata banovan..
Jedna tužna noć s petka na subotu..
Banovan, da.
Čekamo da počne konjušar bude li ga maloun odmarao opet povrediću sebe
Minesota im diše za vratom, nek se zajebavaju.
Arena ne prenosi?
ne
Prenose jutu mrtvu jebo ih B A B O
Šta je sa Jokićem, polovina 3. četvrtine on 9 poena?
Opet je u onom pasivni konjušar modu gde samo razigrava ove ostale ciglaše. A i ne odgovara mu odbrana Pelikansa nikako, Valančiunas Ingram Hejz svi veliki raspon ruku već popio par banane.
Kacmo kod sporta. Imam drugara, cenim da je u zadnjih dva meseca promašio jedno 700-800 hiljada na tiketima, sve za jednu utakmicu.
Takav niz ne videh odavno. Otišao je sa živcima lol
Juče je pao mančester kec za 35k, a pre toga neke hrvate slaven-sibenik, trebao mu samo gol u drugom pol za 52k
I tako danima xd
Juče je pao mančester kec za 35k, a pre toga neke hrvate slaven-sibenik, trebao mu samo gol u drugom pol za 52k
I tako danima xd
i da je pogodio ne bi nista pametno za sebe i svoj zivot s tim parama uradio
2022. godina je jebote, kad ce ljudi prestati da bacaju pare i, sto je jos vaznije, svoje vreme i nerve na kladionicu
i to hrvatsku ligu lol
konkretna je to zavisnost kod nekog ko ide svaki dan pa kad nema na sta on uplacuje hrvatske 3. lige, trke pasa i holandsku unihokej ligu.
Dobro da. Nego ne bih ni pisao da je neko takav. Nego lik igra tikete 200-300din. Gađa velike kvote, i nerealno kako ga neće zamalo.
Malopre udjoh na viber, poslao mi mučenik tikete. Pa sam skrolovao šta mi sve slao, jezivo. Xd
a dobro, ako odigra 3-4 utakmice sa velikim kvotama nije bas toliko nemoguce da promasi jedan cesto
https://www.bitchute.com/video/Mk4pvWgfbrOU/
Znači ipak stavljaju fetuse abortiranih beba u vakcine i čak i očekuju veliki broj adverse reakcija. To lepo stavili na etiketu.
Opet teorija zavere koja se ispostavila istinita.
Израел даје четврту дозу, никад им више људи није умирало од почетка пандемије.
Све изјаве које садрже "вакцина ради", у било ком облику, су за шамарчину.
E sad ti objasni to Zapati. Nadam se da će svratiti na temu kad ga odbanuju da vidi.
Ejduse znaš li šta su stem cells iliti matične ćelije i odakle se dobijaju? Tj. bolje pitanje je, da li si protiv prava na abortus?