Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hotulja - fuksa hotul
CITAT Licencirani lekari to ne prastaju. TACIT Koji licencirani lekari?
Jos ne znamo da citiramo a, kako smo samo ludi i posebni
Nije me proradila još kafa, imaj prema bratu malo razumevanja..
Kakvo je ovo citiranje, pa reci ti meni jel priliči to #11 autoru svih vremena?
Haha epic TACIT
Sta zap jos nije polozio za lekara a preko gugla prodaje muda za bubrege?
Miroljub < Zapata < Nestorović
Miroljub < Zapata < Stojanovic < Nestor
Dr Iggy < Miroljub < Zapata < Stojanovic < Nestor
Dr iggy < Mire < Zap < Sekler < stole < nestor
trifors < Dr iggy < Mire < Zap < Sekler < stole < nestor < trifors
Trifors ouroboros
Au nemoj baš Marinka Šeklera ispred Zapate da stavljamo, nećemo se vredjamo.
Poštovanje. Prihvatam odluku moderatora i njihovu poruku. Imam samo jednu molbu. Da se od sada sankcioniše svako bezrazložno vređanje na moj račun i da se zatvore sve teme koje služe za ispoljavanje frustracija preko mog imena određenih vukajlijaša.
Zapatino prenemaganje i igrarije neću komentarisati.
G. Profe želim da navedem da sam se ja sažalio na Zapatu zbog svega što je prošao tokom ove pandemije i rekao da ne želim da protiv njega pokrećem krivični postupak zbog pretnji. Nisam rekao da mi je u redu da me bezrazložno vređa. Tako da moja incijativa ostaje.
Molim da usvojite moju molbu.
Što se tiče vakcina, izgleda da Vam ipak ugradiše čipove. A smejali ste se kada su "teoretičari zavere" to pričali.
https://www.bitchute.com/video/3rx1vgPyXdM2/
Sad će Celt verovatno da nađe neki Rojtersov članak gde objašnjavaju da su te nano elektrode u vakcinama zbog lakše distribucije samih vakcina. I onda može da odahne.
Ugradim ti ja ovog mog dole
E J dsU
Sam reko nije dupli.
Debeli, zini.
Lista za ban je postala pdugacka upravo.
Vratio se i to je jos i bezobrazan. E Ejduse znas sta