Vaccina

1. Hotulja - fuksa hotul

2. CITAT Licencirani lekari to ne prastaju. TACIT Koji licencirani lekari?

3. Jos ne znamo da citiramo a, kako smo samo ludi i posebni

4. Nije me proradila još kafa, imaj prema bratu malo razumevanja..

5. Kakvo je ovo citiranje, pa reci ti meni jel priliči to #11 autoru svih vremena?

6. Sta zap jos nije polozio za lekara a preko gugla prodaje muda za bubrege?

7. Miroljub < Zapata < Nestorović

8. Miroljub < Zapata < Stojanovic < Nestor

9. Dr Iggy < Miroljub < Zapata < Stojanovic < Nestor

10. Dr iggy < Mire < Zap < Sekler < stole < nestor

11. trifors < Dr iggy < Mire < Zap < Sekler < stole < nestor < trifors

12. Au nemoj baš Marinka Šeklera ispred Zapate da stavljamo, nećemo se vredjamo.

13. Poštovanje. Prihvatam odluku moderatora i njihovu poruku. Imam samo jednu molbu. Da se od sada sankcioniše svako bezrazložno vređanje na moj račun i da se zatvore sve teme koje služe za ispoljavanje frustracija preko mog imena određenih vukajlijaša.
    Zapatino prenemaganje i igrarije neću komentarisati.
    G. Profe želim da navedem da sam se ja sažalio na Zapatu zbog svega što je prošao tokom ove pandemije i rekao da ne želim da protiv njega pokrećem krivični postupak zbog pretnji. Nisam rekao da mi je u redu da me bezrazložno vređa. Tako da moja incijativa ostaje.
    Molim da usvojite moju molbu.

Što se tiče vakcina, izgleda da Vam ipak ugradiše čipove. A smejali ste se kada su "teoretičari zavere" to pričali.
    https://www.bitchute.com/video/3rx1vgPyXdM2/
    Sad će Celt verovatno da nađe neki Rojtersov članak gde objašnjavaju da su te nano elektrode u vakcinama zbog lakše distribucije samih vakcina. I onda može da odahne.

14. Ugradim ti ja ovog mog dole

15. Sam reko nije dupli.

Debeli, zini.

16. Lista za ban je postala pdugacka upravo.

17. Vratio se i to je jos i bezobrazan. E Ejduse znas sta

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.