Vaccina

1. Trol koji ima podrsku 50% sajta jer se primaju na njegove iritantne objave, znaju da je trol, znaju da je dupli ali ajde da ucinimo coveku primacemo se na njegove objave, kada nesto objavi napusavacemo ga itd.

Lords of the web must be

2. Baš Ana Nikolić prepička bila, mogu vam reći, gospodo.

3. Pocetkom milenijuma.

4. Od čokolade devojka
    Znam je lično

5. Caro, jesmo li sigurni da iza tvog avatara i onlajn dela ne stoji ženska osoba? Zadnja dva dana tvoja na forumu, textbook pms, mislim da je i pre 25 dana bilo slično nešto, moraću da ispratim te fluktuacije.

6. Mislim, ovo nije zaista neka glupa prozivka tipa HEHE CARO IMA UTERUS, nego zaista su jednom mesečno ova siktanja, pa rekoh...

7. Kad ovo vidi CARA na uši će mu izaći PARA

8. Odlična moć zapažanja, dragi doktore. Stvarno je bitchy par dana svaki mesec.
    Kad ovulira, na sajtu bonaca.

9. Ejd dupli zap ne zna ko je - idem napusiti kurcem znam da je trol

10. A dobro brt, necemo vise da ga diramo, aj smiri se.

11. To je bila i sustinska poenta.
    Ajd sto ti kenjas ok ali navuces x mesnih koji po difoltu eeee aj pusi kurac sve kul.

12. Msm puca mi kuras za ejda do levela NAPUSI MI SE EJDUSE

ali fazon znam da je trol, da ne misli to sto kaci i isprimate se kolektivno u fazonu evo kite ejduse znam da si trol svi znaju

Kolektivna amnezija

PUSI GA EJD SCUO

13. Caro ako je ejd tvoj dupli a napusavanje kurcem uzrok onog sinocnjeg ponasanja, ja se izvinjavam i brt ne primaj to previse k kurcu.

To traje godinu fazon, i ne vidim razlog da sad bas eskalira okej ako se ejdus bude zalio moderatoru nek se sankcionise napusavanje al nemoj da sad komplet sajt podvrgnemo ispitvanju da li je trebalo napusiti ejdusa ili ne.

Idemo dalje jbm ga

14. Ejd je nebitan ovo je prelomna noob tacka sa aspekta ponasanja prema trolu.

E vidi ga trol aj ga lozim napusavanjem.
    Pa ejd ako je trol sa aspekta postova na vacc temi zap celt ekipa mu produzili lajf smehom 5 god

Ojacali mu 6pack spreman za paraliju i saunu hotela moskva

15. Bukv ono pizdjenje od juce je bilo stratimir level ponasanja prema stratimirima.
    Samo vecim imbecilizmom mozes obuzdati imbecila.

Nisam imao licne emocije.

16. A i vec neko vreme sam imao ambicije oteram u kurac neke clanove tako da se sve uklopilo loooooooool

17. Nek smo samo zivi i zdravi brate, lijep pozdrav za sve ljude dobre volje

18. Lp svima koji citaju ovaj sajt.

19. Al ne kapiram taj očinski stav prema ejdusu, zašto jebote? Šta poklapaju vam se avaks agende pa moraš da mu staneš u odbranu, iako njemu samom puca kurac da to radi? I otkad to treba neki poseban razlog da se neko napuši kurčevinom ne razumem, šta je to neki sakrament religijski pa mi treba zapata da mi pokaže put kako se to pravilno radi? Ako oću da napušavam nekog na šaljivom sajtu vukajlija to ću i da uradim jer mi se tako nakrivila patka, dal napušavam nečiji epic troll dupli nalog ili pravu osobu to je manje bitno, bitno je da se radi ono što se hoće.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.