Jbt zasto imam filing da ce za novu pandemiju oni koji su se spricali na kovid imati bolju startnu poziciju nego oni koji nisu ali ce ipak morati jos da se vakcinisu.
Simpatično mi krajnje kako drugari, koji su ful vakcinisani - ali je od zadnje doze prošlo više od pola godine, sad idu u kafane gde ih niko ne proverava, jer u većinu ne mogu da udju posle 8, jednako kao ja. Nebitno što su već sve poslušali i svejedno se razboleli, nebitno i što je napolju 17 stepeni i svi živi su sad već preležali ovo sranje makar jednom. I posle mene ovde optužuju da sam pesimista i šupak jer nemam naročitu empatiju prema čovečanstvu kao takvom - pa ne da će da grunemo, nego je neizbežno.
ma ne, orginalni je nalog, sa kretenskim postovima na pocetku, gde se i ne trudi da pokaze da nije trol, nego da nervira ljude, to uglavnom i radio sa vremena na vreme sa otvaranjem umobolnih nema, i ovde random bitchutom da se lozite.
Čitaj knjige Celtaro. Da si samo 15 minuta dnevno manje boravio na vukajliji a više čitao vredno i korisno štivo, od tebe bi sad bio pravi sholastičar https://ifunny.co/picture/it-s-called-the-hegelian-dialectic-sweetie-they-create-aproblom-IFMbe0mP8
Jbt zasto imam filing da ce za novu pandemiju oni koji su se spricali na kovid imati bolju startnu poziciju nego oni koji nisu ali ce ipak morati jos da se vakcinisu.
ali samo sa dve ili tri doze, to je ništa.
Simpatično mi krajnje kako drugari, koji su ful vakcinisani - ali je od zadnje doze prošlo više od pola godine, sad idu u kafane gde ih niko ne proverava, jer u većinu ne mogu da udju posle 8, jednako kao ja. Nebitno što su već sve poslušali i svejedno se razboleli, nebitno i što je napolju 17 stepeni i svi živi su sad već preležali ovo sranje makar jednom. I posle mene ovde optužuju da sam pesimista i šupak jer nemam naročitu empatiju prema čovečanstvu kao takvom - pa ne da će da grunemo, nego je neizbežno.
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=532#post_4096619
До јаја што кулирају без маски.
Cekam ejda ubaci neki trol klip vezano za gejca za sve koji znaju da fejkira da ga napuse kurcem
Izzžžvakaste sve o ovoj temi, preživaste je ko žvaku poslednjeg gospodina preživara Karla Anđelotija i opet se tupi neki kurac, neverovatno
Celt bilo šta:
Melk: Čitaj knjige Celtaroo
Cara obrto ture parama od kirije. Dakle, poslednjim. Ali nos uvek pratio sunce. I nikad jajara
Drago mi je što je tema skrenula prema gospodinu preživaru, dame i gospodo - Ejdus
Volim ove fensi upadice Stalkerove
Mim Vukkajlie br1 ove nedelje
Tema je ziva samo je splasnula.
Jbt zivimo u doba aktivne pandemije svaki dan 60mrtvih prodajete fazon tema sazvakana.
Tema je uvod u nove procese. Sad sto je svima pun k to je neka druga prica
Radio sam danas a mrzim da radim subotom kad mi je uvale
Eto, najjači utisak nedelje je predlog br3, Ejdus
Ejdus, dupli trol kojeg samo cara ne kapira 50% sajta zna ko je nece kazu.
NECE OTKRIJU TROLA
ma ne, orginalni je nalog, sa kretenskim postovima na pocetku, gde se i ne trudi da pokaze da nije trol, nego da nervira ljude, to uglavnom i radio sa vremena na vreme sa otvaranjem umobolnih nema, i ovde random bitchutom da se lozite.
zakreces glavu caro
Ceca i Anastazija raskinule s dečkima u istoj nedelji e to je za mene parada
R A S K I D A
A
S
K
I
D
A
Dupli ne dupli nebitno.
Pa ko se lozi na ejdove postove jebemumater. Random zapovi celtovi smoklje sevasti koji znaju da je dupli, da je trol, da fejkira.
Umesto da uzivaju u spoznaji trola prvi reguju na ejdove bitchut objave.
Jbt koga on troluje sustinski, one koji znaju ili one koji ne znaju da je trol.
Msm ako znas da je neko trol i hranis ga napusavanjem kurca onda si ti debil.