U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gde staje voz za staru Vukajliju
izgorio, eksplodiro.
Ma daj Mujane ko da ja ovde nešto mislim ozbiljno lol. To u nedostatku Čičamorade, od kog su napravili pomade.
Ne stvarno, di ga je Čičamorada?
valjda postao čovek pametan pa prestao da zalazi kod ove konzerve.
Čiča skupio sve rime kojima je čašćavan godinama, ukoričio i izdao knjigu. Namlatio keš kažu.
I onda umro od vakcine.
Čiča Morada
od vakcine postrada..
Tema propala pregazena konj mrtav muve i vrane saleću a nadal kaže gore mi je ovo od poraza, sa porazom sam se pomirio a ovo mi stvara veću nelagodu.
To ga Bog kažnjava za AU
Čiča Morada, jesi Vla'?
Upravo saznao da su mi dve komšinice preminule 2 dana posle vakcinacije.
dokaži.
Melkore, oko tebe samo umiru, gori si od sablasnog kosača. Ne želim da te ikada upoznam, ili budem bliže od 10 km.
Branko agrees :D
Melk gori od bele i crne kuge zajedno.
Ne stvarno umrle još prošle godine žene, nisam znao bio da su se vakc. pre toga neposredno.
Umro i čova nevakcinisam+n jedan sad skoro, žena mu jedva preživela, nevakc. takodje. Da ne bude posle
Tako se tema održava u životu, cenim.
Brate ne sumnjam, smanjiš populaciju mesta u koje se naseliš za bar 10%
Ako joj se javljaš svako jutro neće ni ona dugo, mučenica