U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
oživela tema jbt zahvaljuci vakserima
pa oce to kad dodjes na temu i provuces izmedju redova nesto tipa, "vi koji ste vakcinisani, zelimo vam teske bolestine u narednih 5-7 god, srdacno, karamele"
pa onda kao neeee, ne pricamo to.
sta da vam kazem, hvala takodje ili kako?
Pa u cemu je problem. Ako se desilo se onda se desilo.
Nije niko njakao i vikao ura ura kako tebe i smoklju svrbe usi. Zasto misli da je neko srecan ako vidi da je neko drugi najebo od vace?
Po toj logici isto tako i ti x2 likujes kada najebe neko nevakcinisan jelte. Na kraju krajeva i progutali ste priču kako je vakcina dala bilo kakav efekat samo jer se lako lepi za uši vakcinisanog zivlja
Pa koja je onda poenta tih komentara? Žalite nad njihovim sudbinama? Bolje lepo priznajte da vam se digne kurac kad pustite sebi film kako horde vaksera rendom padaju za četrnes godina od infarkta, jednostavno uživate u tome. Sadisti ste, own it.
Ne uživa niko u tome, ponašate se kao kleo ribice i ima da nas sve kolektivno jebu zbog vas za 3-5 godina ponovnom epidemijom.
I dalje mi niko od vas ne odgovara koja je poenta tih komentara osim treći razred osnovne likovanja njanjanja ti si najebo a ja nisam njanjanja. I ko će tebe i mene da jebe zajebi tu spiku, ako me neko bude jebo to će biti isključivo zbog mene i mojih izbora i odluka, neću nikog drugog da krivim za slučaj da se to desi.
pa moraju da izjave kako su superiornija ljudska bića od tzv. stoke vakserske, na guzicu će progovoriti.
koja je poenta teme uopšte?
Uuuu sad idemo duboko, egzistencijalizam, koja je poenta života uopšte? Jebote sve će antivakser da uradi samo neće da prizna da pati od toga da bude superioran zato što nije dozvolio da mu igla uđe.
Gejc Fauči Kon ako poživi Šekler itd, ovi što su te karali ko mladog majmuna prethodne dve godine, možda ubace nekog novog mladog atraktivnog.
Phhahahah da bre brate eno već ih vidim kako kuju planove da me sjebu. Ma jok brt niko mene nije karao niti će, ništa se u mom životu nije promenilo niti će, morao sam parče tkanine da stavljam na njušku što mi nije uopšte smetalo. To vi što vam je kAFaNa ŽiVOt i što ne možete bez društva, vama kapiram da je bilo teško i žao mi je, mi raspali samotnjaci bukvalno nismo osetili ni najmanju promenu.
Bukv na temi o vakcinama kenjas o tome kako neko kenja o vakcinama.
Nemoj slučajno samo da priznaš sebi istinu caro, driblaš me kao mladog majmuna samo cepaj, manipulate me daddy.
I ovo za superiornost je prevaziđeno. Bukv se osećam normalno jer me nisu isplašili avrg spikom za penzose i marketingom preko medija vakciniši se da porđe da bude bolje da prestane
pokazalo se samo da vredi sačekati a ne ko debil usrati se i brže bolje vakcina a posle prodavati spiku kako te bole kurac sve vreme nego eto nisi ni morao bilo proslo
Bukv nije prevaziđeno nego je to sama true suština svega lolo
šmo nekvacinisani vacer
I sta je bilo sa svim ovim vakcinisanim caro. Pricas ko da pola sveta pomrlo od toga pa je nesto bitno. Nikome nije to bitno, ako nesto smeta to je ovo proseravanje kao sami ste krivi itd.
Bukvalno nikome nista nije bilo.
Ali ne, mi cemo za 5, 7 god. Ako ne onda za 10, strefice nekog rak, nesto jbg, natovaricemo da je vakcina.
Pa cemo da siljimo kurcice na to
Bukv celte vakcinisaces se ponovo pre nego sto te stgnu efekti ove vakcine daće bog
inace ja to nisam rekao da ce se nekom nesto desiti. to proizvodjac rekao i samo se potvrdjuje.
Jbg ni u konc logoru nisu svi umirali isti dan, neki su i danas zivi.
Bukv sa ovom spikom rade isto ono za šta optužuju WHO, gejca, soroša, faučija, doktorsku farmako-mafiju ili koji god boogey-man je trenutno aktuelan, što PumPAjU bROJeVe MRtVIh i pripisuju ih kovidu, oni to isto rade samo sa vakcinom. Klasične začukotine samo na drugoj strani spektruma.