Vaccina

1. Ko sad umire? Nevakcinisani? Pa kako nisu do sad pomrli jbt? Ko umire u Koreji gde je praktično 100% ljudi vakcinisano? Ko širi virus?

2. ajde jbt, napisi sustinu posta i sto nas prozivas

3. dobro jbg, nije radila, al sto sam pojeo govno?

Zato što nemaš pojma kakve ima efekte na duge staze, niti bilo ko može da ti kaže. Sve što imaš je "valda neće".

4. tooooo, nasilji kurcic!

5. protiv jebenih velikih boginja i svega drugog dobijaš po jednu u životu i ćao, ovde ti preporučuju petu dozu.

pa to li je isto boginje i grip, jebem li te svaštaru priučeni

6. Caramel duo opet siri daunizam.

7. treba malo da se informises o posledicama uzimanja antibiotika redovno, i besmisleno (ako je bez razloga).

ovim na duze, sto te strefe za jedno 4-5 god.

niko nece da ti kaze to, farmakomafija jebena, roka antibioticima kog stigne. a ti se misli posle otkud ti ovo.

8. Zašto "našilji kurčić"? TIi zaista veruješ da bi meni kao čoveku bilo drago da neko pazari posledice, razboli se i pati? Prvi bi morao sebi da postaviš to pitanje, a i takozvanoj struci, jer nisam ja primio to govno u telo za dok sam živ već ti. Slagali su te bukv. u svakom aspektu - da ćeš primiti jednu, eventualno dve, da nećeš širiti zarazu i da se 95% nećeš razboleti. I kad si odradio sve po protokolu, svejedno si morao da nosiš masku, držiš distancu + 300 drugih gluposti u čiju učinkovitost ni sam nisi verovao. Nisi pojeo govno, popušio si kurčinu.

9. Svaštar priučeni hahaha Mister

10. farmakomafija jebena, roka antibioticima kog stigne.

Roka goveda, svinje...Čije meso i sir naravno jedeš, ove ih iskenjavaju na zemlju, odlaze kanalizacijom u reke itd. Ne pijem lekove nikakve, ni kad sam bolestan. Nešto malo u jan. prošle godine, to mi svakako ne može naškoditi. Tri vace s druge strane ostaju zauvek.

11. Nešto malo u jan. prošle godine, to mi svakako ne može naškoditi

Ufff brate ne bih ja bio tako siguran. Posledice tih nešto malo lekova ćeš možda osetiti nekada za nekih 5 do 7 godina. Nešto malo lekova ostaju zauvek.

12. Nešto malo u jan. prošle godine, to mi svakako ne može naškoditi. Tri vace s druge strane ostaju zauvek.

sto, jel zbog igle?

13. jel zbog igle?

Dao krv 20+ puta btw.

14. Nemoj te fabrikovane fazone, daj bar nekad malo kreativnosti.

15. ladno niste ni svesni koliko blesavo zvucite ovde sa ovim autisticnim napinjanjem vakcine, jer vakcine su vakcine jbt, nije zajebancija vakcinisanje jer to su vakcine. ne nesto sto koristimo vec 200 god nego vakcine jbt.

16. Jbt isto kao da si rekao da su domaći seljački sir sa Homolja i fetko od 120 dinara SIR ili da su šunka od svinje koju si sam othranio i ona iz matijevića MESO. Jesu. Ali nisu. Razumeš sad? Oćeš dijagram, crtež? Treba da obojim?

17. Caramel drkaju jedan drugom mikropenise u proslavu jer su jos jednom omracili,ozracili i smorili sve na Vukajliji.

18. Dačija i audi su AUTO. Cedjeni sok od domaće neprskane jabuke i nektar sok iz tetrapaka su SOK. Sok je sok. Šta tu ima da ne bude jasno?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.