Vaccina

1. Caramel drkaju jedan drugom mikropenise u proslavu jer su jos jednom omracili,ozracili i smorili sve na Vukajliji.

2. Da se ne lažemo Melkore, oprao bi te Celt u kvizu ko Barsa Real pre neko veče

True fact

AKo ništa drugo moram ti odati priznanje da bar znaš kada treba podviti rep

3. Brate. Melk the Yellow bi u kvizu dobio po utegnutoj guzi i od moje pokojne baba Stojne što završila četri razredna osnovne, i to danas da je iskopamo.

4. Pa baba bi imala intelektualne skromnosti bar da kaže ne znam, teraj dalje.
    Ovaj bi lupao i ukopavao se samo još grđe

5. Onda bi na kraju reko u al sam vas izmanipulisao

6. Gde nestade kompleksaš? Šta je rodjače, nema više argumenata u prilog odbrani sopstvenog kukavičluka i poslušništva?

7. Anuliram ovog Celtora u tri laka posta, ko rat u Ukrajini koronu.

8. da ti si mag argumenata i razumes se u sve, zaboravljam to. ujedno si i hrabriji od mene, i nemas nikakve komplekse, naravno pametniji, lepsi i nadasve skromniji. i to dokazujes svojim delima, a ne samo recima.
    pazljivo bi na tvom mestu nekog zvao kompleksasem.

9. MISION ACOMPLISHED

LEVEL 8 COMPLETED

Celtor uspešno ukišjeljen

BONUS : 3780

Tako, idem sad da uživam u danu, pozdrav dečice.

10. Param Parchard
    MISION ACOMPLISHED

LEVEL 8 COMPLETED

Celtor uspešno ukišjeljen

BONUS : 3780

Tako, idem sad da uživam u danu, pozdrav dečice.

https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/096/564/2f7.jpg

11. Pa dobro, recimo da se u neku ruku može uzeti da je uzimanje leka u jeku pandemije kukavičluk. Ono pravi muškarci stisnu muda, pa šta im Bog da.

I uzimanje i neuzimanje je bilo sračunat rizik u to vreme, pre godinu i po skoro, kada su se pojavile vakcine.
    Doomed if you do, doomed if you dont: da li da uzmeš vakcinu koja je brže bolje puštena i možda ima neku falinku, ili da se uzdaš u svoj imunitet koji možda i nije sjajan, a mre se de facto od boljke, pa šta bude.
    Pa je birao svako spram sebe.
    E sad kad smo svi ovde živi i zdravi lako je kurcem gloginje mlatiti.

Al ne može za vas karamele da bude tako jednostavno, prost izbor šta je tada u tom trenutku nekome bilo bolje. Nego je to izbor između dobra i zla nekog iskonskog, između slobode i poslušništva. To što pravite kompromise svaki dan i trujete se raznim sranjima, nema veze. Još ako se može popiškiti po nekom jer je nešto uradio iz sitnog interesa, ihaaaa, al obavezno i da spomeneš kako ti njega ipak ne kriviš, jer si pre svega čovek pa tek onda moralna gromada.

Mislim to je neko vaše ludilo i svet koji postoji samo u vašim glavama, a ja neću da učestvujem.
    I refuse your reality, and substitute my own.
    Ćao

12. Ne zameri ali ne mogu da čitam ove kilometarke cirko91 postove sry.

13. Ne sumnjam da si se potrudio, dao bih ti + da može.

14. Ne zameri ali ne mogu da čitam ove kilometarke cirko91 postove sry.

ovo kao na foru, toliko si mali u mojim ocima da ne zasluzujes ni tih 30ak sekundi paznje koje bi posvetio na citanje tvog posta, posto znam unapred da nemas nista zanimljivo da kazes, i da su ti sve misli plitke?

razumem te u potpunosti melkore, i ja se cesto osecam tako, al ti uvek procitam sve postove, iz cistog postovanja prema coveku.

mrsnov post ima nekoliko poenti, nije isprazan.

15. btw, nadal imao problema sa disanjem zato sto sjebo pektoralni misic (sisni) u polufinalu. reko da vidim jel ziv, a ono ispade ovo.
    cisto od cega pocela prica

sto najgore, na prvim vestima je pisalo to.

16. Igla probila pektoralis, što se vakcinisao majmun.

17. The 24-year-old became the first American to win the title since Andre Agassi in 2001. Nadal, who had to really battle throughout his campaign in the Californian desert, seemed to tweak a pectoral muscle in his semi-final against Carlos Alcaraz.

It began to cause him issues in the final as he was dominated by Fritz in the first set. After a lengthy medical timeout at the end of the set, Nadal returned reinvigorated and battled through the pain, but was unable to turn the tables and suffered defeat in a final for the first time in three years.

Afterwards, the 35-year-old spoke about the discomfort he was feeling which also caused him respiratory issues. "It's tough for me to breathe. When I try to breathe, it's painful and it's very uncomfortable," said Nadal.

18. ako ste se nekad blago usinuli ili istegli misice oko rebra pozadi ili napred, pa krenuli neki sport, znate taj osecaj kad udahnes duboko. ovaj igrao profi tenis, ne mozes udahnes normalno da ne boli.

malo verovatno preuvelicava da nadje izgovor sto ga ovaj osuskao i da otkaze sledeci turnir, ali to je to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.