Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mikel Hansen zamalo dumre, uzivaj makar u tome. Jer knjigu nikad neces objaviti.
A i second hand bi trebalo da izdaje račun
Bilo ranije vesti trust me bro
Nikad nećeš objaviti svoj govno roman, drkaj na tuđe tromboze, Dženifer.
#bezazlenavodica
Ne moze melk da svrsi, clanak se zavrsava recenicom "van zivotne opasnosti"
Nemoj sad tu Zapato da mi skrećeš misli sa činjenice da je multikompanija, u saradnji sa državnim strukturama, napravila od tebe roba, pokusnog kunića, idiota, uzela ti keš i provući će te kroz isti proces za max 6 godina. Ni sa toga da si mali nebitan čovek koji se, pokazalo se, praktično ništa ne pita u jednom jedinom sopstvenom životu. Nemoj brt" štitio sam stare i bolesne od sebe" fejspalm filozofiju. Džaba ovde sad manijačiš i popišavaš se po nekom tamo sirotom melkoru, ispao si magarac i to je to.
I opet ćeš, evidentno.
Nikada ga nećeš objaviti, nikada.
Nego šta bi sa odlaskom u afriku? Jel pobegla nesrećnica glavom bez obzira?
Zapata on the warpath noćaske. Manipulacijom protivu manipulatora.
Što bi reko veliki JK Simmons u Whiplashu: "mommy left daddy when she figured out he wasn't Eugene O'Neal"
Džaba kiselost Zapato.
Kad neko drugi to radi onda je kiselost. Kad laloški manipulatori to rade onda je potraga za istinom, altruizam, borba protiv konformizma, 'mi samo postavljamo pitanja' ili tako neka slična plemenita pobuda. Vrlo interesantna zamena teza.
Što bi rekao veliki Gejc - zavrčeš rukav bato.
Mogu samo da zamislim kako se neprijatno osećala kada si joj izgovarao neku supu od reči, za šta si ti mislio da je najepskija objava ljubavi, a za nju najgore iskustvo u životu. Osećam da je ostatak noći provela ispod tuša
Džaba Zapato, budi čovek i priznaj sebi - jeste, ispao sam bilde. Šta sad, nit si jedini niti je prvi i poslednji put, sve je to za ljude.
Jedan od mnogo dana kad mi je drago što sam bio oflajn. Laloški manipulatori u elementu, vidim. Puni snage, gneva i veltšmerca. Kada dođe mak na konac i pitanje šta ste vi uradili da ova plava kugla bude plavlja, tišina. Više poštujem Roma koji je posro košpu od trešnje pa možda izraste stablo (verovatno jok) nego ove caramele koji samo bivaju kiseli bez svrhe i razloga . Opet, možda sam samo izmanipulisan jbg.
Zašto nisi u Africi?
Zašto nisi objavio roman?
Odg na ta 2 pitanja i da bi mogli dalje da razgovaramo
Evo brt da se pripremiš ko čovek. Ostalo već znaš - koji rukav ide gore, da nabaviš maske na vreme da imaš u šteku, koliko ljudi sme u obližnji market istovremeno itd. https://www.youtube.com/watch?v=tDjQ8ivwbCU&ab_channel=MSNBC