Jbt ovo kao stokholmski sindrom postalo, braniš i opravdavaš ove što te maltretiraju. Ko žena kad joj kažu da je muž vara, a ona kaže - pa šta, svi se oni kurvaju, svi su isti lol.
Dobro, ajde sad mi kaži da ne kupiješ niša gde se izdaje račun, odeću sam šiješ, kosu sam šišaš, piješ reciklirni urin pa ti ne dolazi objedninjena naplata.
Ajde, I dare you motherfucker, I double dare you :D
Žalosno što svoju nemoć iskaljuješ na nekom tamo nalogu sa raspalog sajta, ali dobro, bolje i to nego da lučiš otrov svuda okolo po RL. Aaaaa evo gaaaa umro neko razboleo se, njakajte svoje male piše, šta je je l uživate lepo aaaa...Ono, jadno skroz. Čak i za Zapatu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jbt ovo kao stokholmski sindrom postalo, braniš i opravdavaš ove što te maltretiraju. Ko žena kad joj kažu da je muž vara, a ona kaže - pa šta, svi se oni kurvaju, svi su isti lol.
Zapravo jeste tako. Tabu tema.
Jel tuko muz - sta ti oces kurvo jedna ja ga volim. Okej nastavite da se volite
Dobro, ajde sad mi kaži da ne kupiješ niša gde se izdaje račun, odeću sam šiješ, kosu sam šišaš, piješ reciklirni urin pa ti ne dolazi objedninjena naplata.
Ajde, I dare you motherfucker, I double dare you :D
A vas dvojica ste u tom scenariju one dve "prijateljice" što se smeju toj mučenici u lice i pričaju ako joj je i treba da je leši od batina.
A ti baba sa klupe koja sve kapira al u fazonu cutmo ne stajmo na zulj
Hranu na pijaci, garderobu u sekndhendu lololo
Ljudi 2018. da ih nateraš da pojedu nešto što ne žele, razbili bi ti glavu jer ko si ti jbt.
Ljudi 2021. da ih nateraš da prime u sebe nešto neprovereno što ostaje zauvek - daj daj daaaj
Plaćaš struju epsu brate. Bukv kao da si tries fajzera primio, tolko si izfinansirao mafiju.
Nije obj ta spika o placanju. Ne placas sto hoces nego sto moras.
Dal si konzument je druga spika. Necemo onu sirotiljsku daj samo nek je dzabe pls
Vozdizanje mafije
Melk uzgaja sopstvenu hranu, izliva tegle za spermu u posebnim mehovima od deliblatskog peska itd
Ma bukv je obj n ser car št t zn
Jbt kako vas lera ovaj melk bolesni ste sa pitanjima koja mu postavljate.
https://sportklub.rs/rukomet/vesti-rukomet/legendarni-igrac-tesko-oboleo-van-je-zivotne-opasnosti/
Evo malo za melkija da napuni teglu
Drkaj drkaj to toooo toooooo
Indikativno je da likujete kada nije od vace, a u slucaju kada jeste od vace cutite ko popisani.
Znači ni u kom slučaju ikada ne ćutimo ko popišani. Bukv
Ima turbinu na vetar za struju ofc
Puni teglu melki, trombozirao Mikel Hansen tooo toooo raduj seee
Bilo ranije vesti uvek bilo full oprvgavanje ili ono no coment.
Posle ja imam picku
Žalosno što svoju nemoć iskaljuješ na nekom tamo nalogu sa raspalog sajta, ali dobro, bolje i to nego da lučiš otrov svuda okolo po RL. Aaaaa evo gaaaa umro neko razboleo se, njakajte svoje male piše, šta je je l uživate lepo aaaa...Ono, jadno skroz. Čak i za Zapatu.