Prijava

cenio sam te kao preporučivača filmova sad si me razočarao što pretiš batinama.
Lako se primate za zajebanciju zato sam počeo da ga branim, a i stvarno sam ga glasao ne zezam se ni malo. Jedino što nisam član sns i nikad nisam probao te famozne sendviče.

pa onda ga nisi branio iz zajebancije cim si glasao za njega.branis ga ovde jer si sendvicar.znaci ti nisi jeo sendvic nego nesto drugo.sta vam jos daju da jedete jel perece bese.e za koga navijas?

što si opet psiho jebote? kako ne dosadi više to sa sendvičima, baš slaba fora. Koji oni šta mi daju? ne znam nikog drugog nisam član ni jedne partije :) ne okupljamo se, ti na koje misliš - mi, oni, kako ih vidiš u svojoj glavi, neka sekta koja pravi sendviče. Video vučelu na tv kako prca sve živo, vidim na internetu gomilu debila sa jednoličnim forama o sendvičima i u inat glasao, nekako bi me bilo blam da budem deo komentatora koji ponavljaju reči sendvič, bot, perece. Baš retardirano.
ne navijam nemoj da masakriraš nikog pliz.

znaci hoces da kazes da je tvoju odluku o izboru predsednika donela prezvakana fora

Glasao za Vucica da ne bude mejnstrim

bombas, ovaj je Okoreli zvezdas, ne moze ni da slaze da navija za partizan.pa da mu je zivot u pitanju..koga bre to vucic jebe sve redom kad gostuje samo sam na pinku.svidjaju ti se njegovi monolozi znaci..evo imamo iskrenog ljubitelja vucica i to na vukajliji.necemo da te bijemo al samo zato jer nisi u vinkli

i to, ali pre svega nepostojanje alternative. Ionako sam frilenser zabole me ko vlada, a ovaj deluje ko najmanje zlo. Ukazao šansu Raduloviću, saslušao ga, delovao mi kao normalan, posle vidim lik opsednut Vučićem kao neki bolesnik, ništa drugo ne ume da kaže sem da ga pljuje, nikakav plan, nikakav program. ostalo neki desničari ultraši isto debilana teška. nemaš za koga. Za koga ste vi glasali ??? Ko je bolji od vučića?

Uh kako si nam samo pokazao sada, pa ti si glasao za Vučića, to je tako ivičasto i kul brate, lele kolko sam istrolovan sada ne znam šta ću sa sobom ijaoj, lik glasao za Vučića lele lele, i još pita lepo pa dobro ko je bolji ajde, a niko nema odgovor. Kakva intelektualna gromada.

i to, ali pre svega nepostojanje alternative. Ionako sam frilenser zabole me ko vlada, a ovaj deluje ko najmanje zlo.

ahahahah pa bukvalno vam je pre 2 meseca gurnuo kurcinu do balcaka, pola frilensera sad ima dug od 10k+ evra

doduse lik koji glasa za sns iz ubedjenja je verovatno i lik koji je placao porez od 50% uredno, odgovorni gradjanin

ja sam isto žestoko istrolovan sad

što se tiče politike, svakakve glavice mogu da shvatim. ali da neko glasa partiju koja je već na vlasti, to ne mogu. koji će kurac ikome da vlada duže od 4 godine? znate li da u svim zapadnim državama koje dižete u nebesa niko ne vlada duže od 4? izjahao si nas, druže, aj sad mrš kući. ali narod tamo je politički pismen (a i inače pismen). jebiga

znate li da u svim zapadnim državama koje dižete u nebesa niko ne vlada duže od 4?

brt u njemackoj izrasla nova generacija njemaca i turaka koja ne zna ni za jednog drugog kancelara osim merkelove

Kad već pominjemo sličnosti Srbije i Nemačke - Nemačka članova vladajuće stranke ima isto koliko i Srbija. Kad budemo imali članova vladajuće stranke koliko ima i Nemačka, ali procentualno, bićemo normalna država. Kad već pominjemo "sličnosti".

EDIT: Ali daleko od toga da treba da se poredimo sa Nemačkom. Sad treba da težimo nekoj Estoniji, Slovačkoj... za početak.

italija je nas plafon, tome treba teziti. sugava i labava vlada, ciganisanje na sve strane i sve javno da se vidi kolko je jadno, baba se prekrsti i kaze more boli me kurac za sve vas i vucica i ostale pu picka vam materina fankulo jedite govna.

kad dostignemo taj nivo svesti bice nam ko italiji da svi budu svesni da politicari jedino mogu da budu govna, i ok su sto su govna, ali smo svi svesni da jesu govna, i bice nam malo bolje.
inace dokle god mislimo da vlast moze da bude "nemacka", jaka i odgovorna, dotle cemo da gledamo vucice.

ja bih uredio državu za godinu, jebenih 6 miliona ko neki grad u Kini

treba bre politika da bude ogoljena srpskom narodu da vidi kolika je to govnarija, i da se lepo ponasa prema politicarima ko prema govnima koja prodaju dupe za popularnost kao tinejdzerke, sto i jesu.
onda ti politicari moraju malo i u interesu naroda da poigraju.

nego nemamo sistem da drzi to u mestu tako, nego narod kao "op op, ovaj mi izgleda kao da nije govno, more sace on to da dovede u red", cvrsta ruka, postena vlast i ostala srpska narodna predanja, pa dodje na vlast a onda ukapira, more mogu ja ovako jos 50 god da ih lazem.

imali smo prilike posle smene milosevica, ogolila se vlast i svi odjednom zasijali u svom govnjivom sjaju da svi vide, i ne svidja nam se, ocemo nemacku.

drumroll..... i u nemackoj je isto. to sto vi ocete je turkmenistan, i cisti i nepokolebljivi i presveti bezgresni vodja.

A cemu da se nadamo kad za 30 godina nijedan visoki funkcioner nije odgovarao ni za sta, ni jedan tajkun, niko. Sloba je poslat u Hag jer su nas stisli za muda, od ostalih niko nije najebao, koliko ja znam. Ako ljudi vide da se kradja isplati, naravno da ce se naci gomila onih koji ce da kradu. Grabe rukama i nogama dok su na vlasti, kad sidju s vlasti nagode se ili izgube privilegije, ali zadrze najveci deo novca i nekretnina. Malo li je. Da se bar neko kazni, kao Sanader u Hrvatskoj, malo bi bolje bilo. Zato su tuzioci (i sudije, i ostali koji cine pravni sistem) najodgovorniji za stanje u kojem se nalazimo, odgovorni smo svi, ali oni bukvalno primaju pare za to da osiguraju da se zakon jednako primenjuje za sve. Gde su sudije Ustavnog suda? Gde su javni tuzioci? Kupljeni su ili nemaju muda (ili oba) i tako od ko zna kad. Narod moze da ulazi u proteste i revolucije, da smenjuje ove i dovodi one, ali u nasem pravosudnom sistemu ostace isti soj ljudi, jer ih tako oblikuju i te vrednosti usadjuju na Pravnom - da se uvale u neku kancelariju i firmu, da nose burek i jogurt po sudovima i da znaju da je izvrsna grana vlasti glavna i da za nju zakon ne vazi.