- М♦
Došao sam u posed jednog prilično verodostojnog IQ testa, dobio sam ga licno od kreatora. Bio je u onlajn verziji dok se nije prikupio dovoljan broj uzoraka, pa je povučen. Ja ga imam u pdf verziji sa odgovorima na kraju. Ovo je kraca verzija od 24 pitanja i radi se 20 minuta. Najbolje uzmite papir i olovku i pišete odgovore, posle proverite. Ovo je zasigurno najverodostojniji onlajn test koji ćete biti u prilici da radite. Zbog volje kreatora link saljem u pm, necu kaciti ovde.
Ako nekoga interesuje rešio sam 23/24 pitanja , jedno nisam znao pa nisam hteo ni da random ubadam odgovor zbog tačnijih rezultata. Imao sam 23 tačna odgovora i procenjen IQ na 143.
Iako mi je nerealno da debilčina poput mene ima ovakav IQ, moram priznati da me ovaj test ohrabrio da se okušam u pravom mensinom testu, jer po ovome sigurno ne bi trebalo da imam ispod 110.
- A
Ja takođe tvrdim da je najverodostojniji onaj jedan gde sam prebacio 130, imam link negde.
- М♦
Dobro brate troluj, np.
Ja samo kazem da sam kumio i molio lika da mi da taj test jer je stvarno dobar, i uradio sam ga danas.
Radi se o tome da bih ja prvi stvarno cenio da mi neko dodje i besplatno iq test koji nije glupo sranje sa neta gde svi imaju 140 - A
Ma sve je to sranje.
Negde je neko jednom lepo rekao "džaba ti IQ ako si glup ko kurac".
- М♦
Gamby poslao.
Do sad rezultati:
Rodjak i drugar radili, jedan imao 16 drugi 18 tačnih
- М♦
Jos dva rezultata:
20 moja keva (zali se da sam je pozurio kod par pitanja)
23 moj komsa - BV
Jel odradio neko
Imam osnovane sumnje da se radi o nelegalnom prikupljanju podataka iz telefona radi novcane iznude 
Nemam veliki IQ ali imam jak EQ i hrani me kad se poigravam u vezi sa devojkom koja je uspesnija.Pa tesko ce te neko iznudi kad ti jedva sta imas.