Iq test dobrovoljci
  • М♦

Došao sam u posed jednog prilično verodostojnog IQ testa, dobio sam ga licno od kreatora. Bio je u onlajn verziji dok se nije prikupio dovoljan broj uzoraka, pa je povučen. Ja ga imam u pdf verziji sa odgovorima na kraju. Ovo je kraca verzija od 24 pitanja i radi se 20 minuta. Najbolje uzmite papir i olovku i pišete odgovore, posle proverite. Ovo je zasigurno najverodostojniji onlajn test koji ćete biti u prilici da radite. Zbog volje kreatora link saljem u pm, necu kaciti ovde.

Ako nekoga interesuje rešio sam 23/24 pitanja , jedno nisam znao pa nisam hteo ni da random ubadam odgovor zbog tačnijih rezultata. Imao sam 23 tačna odgovora i procenjen IQ na 143.

Iako mi je nerealno da debilčina poput mene ima ovakav IQ, moram priznati da me ovaj test ohrabrio da se okušam u pravom mensinom testu, jer po ovome sigurno ne bi trebalo da imam ispod 110.

• A

Ja takođe tvrdim da je najverodostojniji onaj jedan gde sam prebacio 130, imam link negde.

• М♦

Dobro brate troluj, np.
    Ja samo kazem da sam kumio i molio lika da mi da taj test jer je stvarno dobar, i uradio sam ga danas.
    Radi se o tome da bih ja prvi stvarno cenio da mi neko dodje i besplatno iq test koji nije glupo sranje sa neta gde svi imaju 140

• A

Ma sve je to sranje.

Negde je neko jednom lepo rekao "džaba ti IQ ako si glup ko kurac".

• Earthworm Jim

Daj meni maestro

• Mali Mujo

Mozda je pravi test inteligencije ustvari da li ces popusiti rezultate ovoga

• М♦

Gamby poslao.

Do sad rezultati:

Rodjak i drugar radili, jedan imao 16 drugi 18 tačnih

• М♦

Jos dva rezultata:
    20 moja keva (zali se da sam je pozurio kod par pitanja)
    23 moj komsa

• KBO!

kako je maestro krenuo sa ovim testiranjem srbija bi moga da ima pandemiju mensovaca jebem te lebe mrvljeni

• хезно

daj to ovamo da roknem 180 i nataknem te na palamar

• хезно

ali sutra cu odraditi muka mi sad xd

• Sevastokrator_95

daj i meni sad kad si nas izlozio

• industrial

Oduvek sam furao mišljenje da čim klikneš na onlajn iq testove (od milion koji spamerski iskaču i klikbejtuju) automatski nema potrebe da ga dalje radiš.

• mordoss koll

nesto se krije iza ovoga

• Thilmo

Znam koje si pitanje preskočio.

-Da li je normalno okačiti sliku svojih genitalija na šaljivom sajtu?

• BV

Jel odradio neko
    Imam osnovane sumnje da se radi o nelegalnom prikupljanju podataka iz telefona radi novcane iznude

• atomski mis

Nemam veliki IQ ali imam jak EQ i hrani me kad se poigravam u vezi sa devojkom koja je uspesnija.Pa tesko ce te neko iznudi kad ti jedva sta imas.

• Skočimiš

IQ test sa tačnim odgovorima je dovoljan IQ test.

• Thazz Dugg

Daj i meni u PP da dokažem svima da sam glup.